• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

Pelgrim Magnetrons

Pelgrim

Opwarmen, bakken of grillen
Ga je voor alleen opwarmen dan is de solo magnetron perfect voor jou. Een combi-magnetron biedt net iets meer opties: bakken én grillen. Zoek je mogelijkheden om grote ovengerechten op verschillende niveaus te bakken dan bieden de Pelgrim ovens met magnetron-functie uitkomst.

Bel voor de scherpste prijs voor een Pelgrim magnetron met onze klantenservice 070 – 301 34 74

Productvoordelen Pelgrim magnetrons

Pelgrim mooi samen lijn

Mooi Samen
De Mooi Samen (oven)lijn bestaat uit een serie ovens, magnetrons en bijpassende apparaten die perfect te combineren zijn. Kies bijvoorbeeld een set met een 45 cm nis combi-magnetron, een 60 cm nis oven en vul dit aan met een accessoirelade. Zo creëer je een prachtig panorama effect in je keuken. Naast vlekvrij RVS is vrijwel de gehele lijn verkrijgbaar in karakteristiek matzwart; zo krijgt je keuken een volstrekt andere luxe uitstraling.

Invertertechniek
De invertertechniek zorgt ervoor dat je voedsel gelijkmatig bereid wordt. Het droogt niet uit, waardoor bijvoorbeeld vlees lekker mals blijft en geen smaak verliest. Ontdooien gaat ook een stuk gemakkelijker. De invertertechniek voorkomt temperatuur verschillen tussen de buiten- en binnenkant van het gerecht of product. Dus nooit meer kipfilet ontdooien waarbij de buitenkant al gaart terwijl de binnenkant nog bevroren is!

Insteekniveaus

Insteekniveaus
Pelgrim ovens met magnetronfunctie hebben vier of vijf insteekniveaus, afhankelijk van de nismaat. Je kunt dus op meerdere niveaus tegelijkertijd bakken. Maak je veel gebruik van je oven en moeten de bakplaten er vaak in en uit? Dan zorgen de telescoopgeleiders voor extra gebruikersgemak. Via deze soepel lopende geleiders kun je de bakplaten volledig in- en uitschuiven zonder dat ze kantelen.

Koele ovendeur en uitneembare binnenruit

Koele ovendeur en uitneembare binnenruit
Al onze ovens hebben een deur die koel blijft aan de buitenkant. De binnenruit is volledig glad en eenvoudig te reinigen. Ook is de binnenruit zonder gereedschap makkelijk uit te nemen voor een grondigere reiniging.

Uitneembare zijrekjes

Uitneembare zijrekjes
Het kan zo simpel zijn: dankzij de snel uitneembare zijrekjes maak je de oven met magnetronfunctie van binnen veel makkelijker schoon.

Softclose ovendeur

Softclose ovendeur
Vrijwel alle Mooi Samen ovens en mangetrons zijn uitgerust met softclose. Laat je de deur los, dan vangt het softclose-systeem de deur op om vervolgens fluisterzacht te sluiten.

Solo magnetrons

Een greep uit ons solo magnetron aanbod

Topcollectie
Heldere binnenverlichting, duidelijke bediening en strak design. Zo laten de Pelgrim magnetrons zich samenvatten. Ook zijn het prima aanvullingen op een afzonderlijke oven. Een ideale hulp in uw keuken!

Stoomschoonprogramma

Stoomschoonprogramma
Uw (combi-)magnetron of oven maakt zichzelf zo goed als schoon. Het stoomschoonprogramma maakt in ongeveer een half uur al het vuil los. Dat haalt u daarna met een doekje makkelijk weg.

XL bakoppervlak

XL bakoppervlak
Een mooie slimme oven, en tóch een heel ruime bakplaat. Met een kwart meer oppervlak dan andere merken, bakt u geen veertig koekjes, maar makkelijk vijftig.

Vlekvrij RVS

Stoomschoonprogramma
Uw (combi-)magnetron of oven maakt zichzelf zo goed als schoon. Het stoomschoonprogramma maakt in ongeveer een half uur al het vuil los. Dat haalt u daarna met een doekje makkelijk weg.

Combi-magnetrons

Een greep uit ons combi-magnetron aanbod

Af en toe kan het nodig zijn om met uw magnetron een ovengerecht te bereiden. De combi-magnetrons van Pelgrim bieden je die flexibiliteit dankzij een (turbo)heteluchtfunctie. Daarmee kan een temperatuur tot 220 of 230 °C bereikt worden. Perfect voor de beste ovengerechten!

Ovens met magnetron

Ons oven met magnetron aanbod

Een fraaie combinatie
Pelgrims (hetelucht)ovens met magnetronfunctie hebben een bijzonder grote inhoud van maar liefst 51 liter. Volop ruimte om te bakken, grillen en verwarmen. En niet te vergeten: stomen! In enkele minuten stoom je makkelijk je groenten. Mooi makkelijk is ook het stoomschoonprogramma waarbij in slechts een half uur de oven wordt schoongestoomd.

Fasebakken

Wil je zelf de touwtjes in handen houden bij het bereiden van het gerecht en alle baken stoomfuncties stap voor stap instellen? Dat kan! Pelgrim noemt dit fasebakken. Bij fasebakken bak je letterlijk je gerecht in verschillende fases. Elke fase voegt dan een extra stap toe in het bakproces. Gril bijvoorbeeld vlees eerst aan de bovenkant bruin (fase 1), verwarm het daarna met de heteluchtfunctie (fase 2) en gaar het tot slot na met stoom (fase 3). Malser en krokanter kun je het niet krijgen! Stoom kan veel voor het gerecht betekenen; het maakt vlees malser en brood knapperiger dan wanneer je enkel de heteluchtfunctie gebruikt.

Fasebakken

Lades

Het Pelgrim lade aanbod

Accessoire en warmhoudlades
De Pelgrim lades maken onderdeel uit van de Mooi Samen (oven)lijn en zijn dus uitstekend te combineren met een van de andere Mooi Samen apparaten. De accessoirelade is ideaal voor het opbergen van kookgerei zoals servies, ovenroosters of bakplaten. De anti-slipmat zorgt dat er niets gaat schuiven en de lade is 100% uitschuifbaar door telescopische geleiding. De warmhoudlade is ideaal voor verwarmen, warmhouden of ontdooien van gerechten. Mooi makkelijk van Pelgrim.

PELGRIM magnetron voor de laagste prijs

Magnetrons van het merk Pelgrim worden alleen verkocht via de vakhandel. Via onze webshop (en andere webshops in Nederland) zul je daarom geen Pelgrim inbouw magnetron kunnen kopen. Je bent echter van harte welkom in één van onze showrooms.

Bij Bemmel & Kroon kun je de inbouw magnetrons zien én ervaren. Ons vakkundig personeel kan je alles over de magnetron uitleggen en laat je het gebruikersgemak ervaren. Onze apparaten zijn namelijk allemaal aangesloten. Zo kun je zélf ervaren of een apparaat je bevalt en welke de juiste voor je is. Want het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat je er precies mee wilt doen, hoe jouw gezinssamenstelling is en hoe intensief je er gebruik van maakt. Bemmel & Kroon helpt je graag bij het maken van de juiste keuze!

Koop je PELGRIM magnetron voor de laagste prijs!

Kom langs in één van onze showrooms!

Het uitzoeken van de juiste apparatuur voor je keuken vraagt om goed advies. Kom daarom gerust langs in één van onze showrooms om alle Pelgrim apparatuur te zien en te ervaren. Naast alle werkend opgestelde apparaten vind je hier ook een enorme hoeveelheid keukens. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. In ons showroom bieden gespecialiseerde adviseurs je graag de helpende hand bij het maken van de juiste keuze.

Pelgrim kookplaten
Onze keukenshowroom in Cruquius
Voor elke thuiskok het juiste gasfornuis.
Keukens en inbouwapparatuur in één winkel
Keukenshowroom: De next125 -keukencollectie
Pelgrim vaatwassers in onze showroom
Onze keukenshowroom in Den Haag.
Keuken voor kookdemonstratie en masterclasses

Unieke garantie

Pelgrim is zó overtuigd van de kwaliteit van hun apparatuur, dat zij een unieke garantie aanbieden. Standaard ontvang je een fabrieksgarantie van 2 jaar. De mogelijkheid bestaat om deze garantie met 3 of 6 jaar te verlengen.*

Tot 8 jaar garantie

Wanneer je in één koop tot en met drie (of minder) Pelgrim inbouw- en/of vrijstaande apparaten aankoopt, ontvangt je na registratie vijf jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende drie jaar betaal je slechts de voorrijkosten. Wanneer je in één koop minstens vier Pelgrim inbouwapparaten aankoopt, ontvang je na registratie maar liefst acht jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende zes jaar betaal je slechts de voorrijkosten.

* Je dient de nieuwe Pelgrim apparaten binnen 30 dagen na aankoop te registreren. Registreren kan eenvoudig via www.pelgrimservice.nl of telefonisch via 0900 555 00 03 (€ 1,- per gesprek).

Pelgrim garantie - Tot 8 jaar garantie

Certimark Garantiekeurmerk 5 sterren

Maximale score Certimark Garantiekeurmerk

Pelgrim heeft in november 2014 als eerste fabrikant in Nederland een 5-sterren Certimark Garantiekeurmerk verkregen. Dit betekent dat als je keukenapparatuur van Pelgrim koopt, je kunt rekenen op een garantieservice van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Certimark, hét garantie-instituut van Nederland, heeft de garantievoorwaarden en de  serviceorganisatie van Pelgrim objectief beoordeeld met een 5-sterren garantieklasse, de maximale score van de Certimark garantie-audit.

Gezond smaakvol en makkelijk stomen
Oven combinatie in keuken

Vrijblijvend magnetron advies?

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van alle Pelgrim apparatuur waaronder de magnetron. Naast magnetrons van Pelgrim leveren wij ook alle andere Topmerken die in Nederland verkrijgbaar zijn. In onze showroom kun je deze eenvoudig vergelijken. Onze deskundige adviseurs kunnen je uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Zij vertellen je de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat jij een magnetron kiest dat volledig aansluit op jou wensen en kookgedrag! Kom voor vrijblijvend advies over de voor jou meest geschikte apparatuur langs in één van onze winkels.

Productgroepen Pelgrim keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van Pelgrim is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over Pelgrims magnetrons meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.