Family Hub logo van Samsung

Samsung Family Hub koelkasten

De Samsung Family Hub koelkast valt op door z’n uitstraling en het grote touchscreen aan de voorkant. Met deze grote slimme Family Hub koelkast kun je een aantal handige dingen doen in de keuken. Wat dacht je van boodschappen doen, recepten opzoeken, muziek luisteren en zelfs het nieuws volgen. Via een camera aan de binnenkant van het apparaat kun je op je smartphone via de Smart Home-app altijd en overal zien wat je nog in je koelkast hebt liggen. Bovendien stelt de app recepten voor, bijvoorbeeld op basis van de houdbaarheidsdata van de producten die je nog in de koelkast hebt liggen. Hierdoor kun je voedselverspilling tegengaan. Direct boodschappen doen vanaf de Samsung Family Hub behoort ook tot de mogelijkheden. Via de Appie-app van Albert Heijn bestel je direct boodschappen en heb je toegang tot de receptendatabase van Allerhande. Handig als je niet weet wat je met die couchette moet doen die al een tijdje in je koelkast ligt. Voor nog meer inspiratie kijk je in de 24Kitchen-app op de Family Hub.

Op deze pagina zetten we de belangrijkste kenmerken van de Family Hub koelkast van Samsung graag even voor je op een rij.

Family Hub koelkasten aanbod

De Samsung Family Hub koelkast trekt direct je aandacht via indrukwekkend touchscreen van 21,5” aan de voorkant. De koelkast heeft aan de binnenkant drie camera’s waarmee je altijd kunt zien wat je in huis hebt. De camera’s maken elke keer als je de koelkastdeur sluit foto’s en die op je smartphone te bekijken zijn. Sta je in de winkel en weet je niet meer of je nog melk hebt? Dan check je dat gewoon even in de app. Je kunt zelfs de houdbaarheidsdatums invoeren. De koelkast telt dan zelf af, zodat je weet wanneer bepaalde producten over de datum zijn.

De immense “tablet” biedt niet alleen toegang tot allerlei handige functies, van boodschappenlijstjes tot recepten, maar kan ook worden gebruikt als vervanging van je koelkastmagneten. Met de juiste app kun je er zelfs een memobord, familie kalender of fotolijst van maken, die je net zo snel weer omtovert tot een handig lijstje.

Samsung RS68N8941SL Family Hub koelkast

 • Twin & Metal Cooling
 • Energieverbruik per jaar 382 kWh
 • SpaceMax Technology™
 • Nettocapaciteit Totaal 593 Liter
 • Slim Indoor Icemaker
 • Geluidsniveau 39 dBA
 • Power Freeze Functie

ENERGIEKLASSE  Energielabel A++ van de Family-Hub koelkast

RS68N8941SL Family Hub handleiding (1,69 MB)

BESTEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS

De Samsung RS68N8941SL Family Hub is de slimme Amerikaanse side by side koelkast met touchscreen van Samsung. De 3 camera’s laten je in jouw koelkast kijken op afstand, het digitale info scherm brengt live entertainment in de keuken of de lekkerste recepten om te koken, onbegrensd veel digitale mogelijkheden gebracht in een spraakmakend mooie RVS Amerikaanse koelkast, netto inhoud 593 liter waarvan 210 liter vriesruimte, afmetingen (hxbxd) 179x91x69, multi airflow en twincooling, water en ijs dispenser, easy clean inox.

Samsung RB38M7998S4 Family Hub koelkast

 • Twin & Metal Cooling
 • Energieverbruik per jaar 268 kWh
 • Digital Inverter Compressor
 • Nettocapaciteit Totaal 356 Liter
 • Geluidsniveau 39 dBA
 • Tray+support ice

ENERGIEKLASSE  Energielabel A++ van de Family-Hub koelkast

RB38M7998S4 Family Hub handleiding (7,48 MB)

BESTEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS

De Samsung RS68N8941SL Family Hub is de slimme RVS koel-vriescombinatie van Samsung. De 3 camera’s laten je in jouw koelkast kijken op afstand, het digitale info scherm brengt live entertainment in de keuken of de lekkerste recepten om te koken, onbegrenst veel digitale mogelijkheden gebracht in een spraakmakend mooie RVS koel-vriescombinatie, netto inhoud 377 liter waarvan 151 liter vriesruimte, afmetingen (hxbxd) 193x60x65, easy clean inox, deurscharnieren rechts maar draairichting is verwisselbaar.

Samsung Family Hub koelkast in de keuken
Slimme koelkast met een touchscreen

Food Management

Via het indrukwekkende touchscreen van 21,5” aan de voorkant van de koelkast maak je eenvoudig boodschappenlijstjes en bestel boodschappen. Bovendien kun je de houdbaarheidsdatums van de producten in je koelkast invoeren. De koelkast telt dan zelf af waarna je meldingen ontvangt wanneer de houdbaarheid verloopt en de producten niet meer mogen worden geconsumeerd. Zo kun je voedselverspilling tegengaan. Je krijgt zelf aanbevelingen voor recepten die je nog met de producten kunt maken. In de supermarkt even met je smartphone naar de inhoud van jouw koelkast kijken, ook geen probleem met de Samsung Family Hub koelkast.

Food Management van Samsung's Family Hub koekasten
Home Entertainment via het touchscreen in de koelkastdeur

Home Entertainment

Ook blijf je via de Family Hub op de hoogte van het laatste nieuws, kijk je video’s of luister je naar jouw favoriete muziek. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om vanaf het scherm op de koelkast bij Nu.nl het nieuws te lezen en bij 24Kitchen kookvideo’s te bekijken. Je kunt zelfs het programma dat op TV te zien is , direct naar het scherm op je koelkast streamen.

Non-stop muziek & entertainment
Kook met nog meer plezier en vermaak je gasten met een reeks Entertainment-apps en een hoogwaardige 5W stereo-speaker. Je hebt geen andere apparaten meer nodig om muziek af te spelen, non-stop radio te streamen of video’s of tv te kijken.

Family Connection

Integreer en coördineer familieroosters en schema’s, deel je foto’s en verstuur berichten van het touchscreen van je koelkast naar de telefoons van jouw gezinsleden.

Je vinger, meer heb je niet nodig
Met de Paper Roll-functie laat je gepersonaliseerde berichten, notities, memo’s en reminders achter. Je maakt of bewerkt ze simpelweg door erbij te tekenen of er tekst bij te schrijven met je vinger.

Weg met pen en papier!
Dankzij de Memo-functie schrijf je snel en gemakkelijk notities of berichten, inclusief foto’s. Zodra iemand in de buurt komt, wordt het home-scherm automatisch ingeschakeld, zodat ze kunnen zien wat je hebt opgeschreven.

Family Connection via het touchscreen van de Family Hub koelkast
Met de Smart Home-app kijk je, waar je ook bent, wat er in je koelkast ligt!

De Smart Home-app

De nieuwe Family Hub kan via de Smart Home-app verbinding maken met en controle hebben over alle apparaten die deel uitmaken van het Smart Home ecosysteem. De Smart Home-app toont met foto’s wat er in je koelkast staat.

Wat ligt er nog mijn koelkast?

Dankzij camera’s aan de binnenkant van de koelkast kun je via je smartphone kijken wat er in je koelkast ligt, waar en wanneer je maar wilt. Dankzij de drie camera’s zie je duidelijk alle vakken en plankjes van je koelkast. Handig, want zo kun je er snel een kijkje in nemen terwijl je boodschappen aan het doen bent!

Langer vers door slimme koeling

Twin Cooling Plus zorgt ervoor dat voeding tot twee keer langer en vers blijft. Met de Twin Cooling Plus-technologie worden de koelkast en het vriescompartiment apart gekoeld. Twee onafhankelijk werkende systemen zorgen voor een optimale koeling en luchtvochtigheid, waardoor voedsel langer vers blijft en geuren niet vermengen.

Twin Cooling Plus zorgt ervoor dat voeding tot twee keer langer en vers blijft
De Twin Cooling Plus-technologie zorgt ervoor dat het koelvak apart koelt van het diepvriesvak.

Meer Samsung Family Hub functies

Naast de hierboven beschreven functies beschikken de Samsung Family Hub koelkasten ook nog over de volgende functies.

Een Samsung koelkast voor de laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij koel- en vriesapparaten zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien ook de Samsung Family Hub koelkasten door ons groot worden ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze compleet nieuwe reeks koelkasten dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.

Alle apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddellijk aan de actuele situatie aangepast. Zo ben je altijd op de hoogte van de laagste prijzen.

Koop jouw Samsung koelkast voor de laagste prijs!