• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

Selsiuz logo

Water- en energie besparing Selsiuz

Met de Selsiuz kokendwaterkraan bespaar je elke dag opnieuw water. Je gebruikt immers precies de hoeveelheid warm of kokend water die je nodig hebt. Bovendien kun je de hendel van de kraan in een waterbesparende stand plaatsen. Bovendien slaat de boiler als je water tapt niet onnodig aan.


De juiste hoeveelheid water

Met de Selsiuz tap je altijd precies de benodigde hoeveelheid water. Of je nu een kopje thee, een pot thee of een sopje voor de schoonmaak nodig hebt. Dankzij het mengventiel heb je altijd direct warm water. Het water hoeft dus niet lang door te lopen voordat het op de gewenste temperatuur is. EcoStart zorgt ervoor dat je minder water verbruikt bij het wassen van je handen. Want bij het open zetten van de hendel in de eerste stand geeft de kraan een waterbesparende straal. Zo verspil je dus geen druppel water.


Energielabel A

Bij het gebruik van de Selsiuz kokendwaterkraan slaat de combiketel niet aan. Niet bij de koudwaterstand, maar ook niet bij warm of kokend water. Bovendien heeft de boiler energielabel A. Zo let je dus ook op het energieverbruik!