Siemens koffiemachines

Op zoek naar de beste Siemens koffiemachine? Siemens koffiemachines zijn er in twee soorten, espresso volautomaten en filter- koffiezetapparaten. Met een Siemens espressomachine worden koffiebonen automatisch vers gemalen voor een heerlijk kopje koffie. Bij koffiezetapparaten wordt de koffie bereid via een filter met gemalen koffie. Voor echte koffieliefhebbers zal een espresso volautomatische koffiemachine vaak de voorkeur hebben. Met de Siemens EQ Espresso volautomaat koffiemachines op deze pagina drink je iedere ochtend heerlijke verse koffie naar jouw wens.

Volautomatische Espresso machines EQ.3 serie EQ.6 Plus EQ.9 Plus Koffievariaties

Siemens EQ Espresso volautomaten

Met een Siemens volautomatische espressomachine van Siemens zet je een handomdraai een lekkere kop koffie of een espresso. Of je nu net kennis maakt met het gemak van koffie met 1 druk op de knop, of liever volautomatisch een cappuccino bereidt. Ben je al iets meer ervaren met een espressomachine? Kijk dan eens naar de Siemens espresso apparaten met uitgebreide mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld koffiemachines waarmee je meerdere gebruikersprofielen kunt opslaan, die een dubbel bonenreservoir of een actieve warmhoudplaat hebben. De Siemens EQ Espresso volautomaten zijn onderverdeeld in de series: EQ3, EQ6 plus, en de EQ9 plus.

EQ.3 espresso volautomaten

De compacte EQ.3 espresso machines van Siemens. Voor iedereen die de volgende stap wil nemen in de wereld van koffie.

EQ3 Espresso volautomaat TI30A209RW

EQ3 serie – Espresso volautomaat TI30A209RW

De perfecte koffie met het maximale comfort

 • Intelligent Heater inside: Het sensoFlow System garandeert elke keer weer de maximale espressosmaak, dankzij de ideale constante zettemperatuur
 • coffeeDirect: Eenvoudig de perfecte koffie maken
 • OneTouch functie: Alle koffie specialiteiten met maar één druk op de knop – het maakt niet uit of het espresso, cappuccino of latte macchiato is
 • Comfort Versie: volledig uitgerust met veel opties en keuzes
 • De keramische maalschijf zorgt voor een lange levensduur en het maximale aroma uit iedere boon

Laagste prijs Siemens TI30A209RW

EQ300 Espresso volautomaat TI351209RW

EQ.3 serie 100 – Espresso volautomaat TI351209RW

Uitstekende smaak en makkelijk te bedienen dankzij de oneTouch functie.

 • coffeeDirect: Eenvoudig de perfecte koffie maken
 • OneTouch functie: Alle koffie specialiteiten met maar één druk op de knop – het maakt niet uit of het espresso, cappuccino of latte macchiato is
 • ceramDrive: Hoogwaardig kwaliteits maalwerk van slijtvrij keramiek
 • Gemakkelijk onderhoud en reiniging zijn beide gegarandeerd dankzij de opening aan de voorzijde van het apparaat
 • Slimme voorbereiding en perfecte smaak door de unieke technologie van het iAroma-systeem.

Laagste prijs Siemens TI351209RW

Siemens EQ.3. Stap in de wereld van koffie.

Thuis een cappuccino drinken zoals je in een koffiebar zou doen? Met de compacte EQ.3 espresso volautomaat van Siemens wordt dit mogelijk. Voor iedereen die de volgende stap wil nemen in de geraffineerde wereld van koffie. De EQ.3 is uitgerust met het unieke sensoFlow System voor optimale smaak. Dankzij de oneTouch-functie en de innovatieve melkopschuimer creëer je met één druk op de knop de perfecte cappuccino of latte macchiato.

Vooruitstrevende technologie in de EQ.3 – voor nog meer genot en gemak.

coffeeDirectcoffeeDirect
De makkelijkste route naar een perfecte koffiebeleving. Alle functies zijn zichtbaar in het display en worden met één druk op de knop bediend.

oneTouch-functieoneTouch-functie
Of je nu voor een cappuccino of een latte macchiato kiest, je bereidt het eenvoudig met één druk op de knop.

milkPerfectmilkPerfect
milkPerfect zorgt gegarandeerd voor een perfecte melkschuimlaag, zelfs als je nooit eerder melkschuim hebt gemaakt. Daarnaast is de melkschuimer gemakkelijk uit te nemen en kan in de vaatwasser.

De unieke melkopschuimer van de EQ.3

Dit is hoe het werkt.
Bepaal zelf de gewenste hoeveelheid melk en zet snel en eenvoudig een heerlijke cappuccino of latte macchiato.Dankzij het innovatieve ontwerp is de melkopschuimer eenvoudig afneembaar en gemakkelijk te reinigen.

Een volledig aanbod van innovatieve functies

De symbolen op de display staan garant voor een snelle bediening. Met één druk op de knop maak je twee espresso of koffies tegelijkertijd. Daarnaast heb je de keuze uit vijf verschillende koffiesterktes. De actieve kopjeswarmer zorgt ervoor dat jij extra lang van jouw koffie kunt genieten.

EQ3 functies

sensoFlow systeemHet sensoFlow-systeem. Maximale smaak bij een perfecte zettemperatuur.

Een espresso moet met de juiste zettemperatuur worden gemaakt om te zorgen dat het aroma zich volledig kan ontplooien. De ideale zettemperatuur voor een perfecte espresso ligt tussen 90 °C en 95 °C. Als de temperatuur daarentegen te laag is, komt slechts een gedeelte van de aromastoffen uit de koffie vrij. Bij een te hoge temperatuur smaakt de koffie al gauw verbrand. Daarom verhitten de EQ espresso volautomaten met het unieke sensoFlow-systeem het water altijd tot de juiste temperatuur, en dat gedurende het gehele bereidingsproces. Zo garandeert deze innovatieve techniek een meesterlijke espresso.

EQ.6 espresso volautomaten

Perfecte aromatechniek en eenvoudige bediening maken van het bereiden van koffiespecialiteiten met de EQ.6 espresso volautomaat een unieke belevenis.

De espresso volautomaten uit de EQ.6 serie hebben de volgende extra’s t.o.v. de  espresso machines uit de EQ.3 serie.

 • LCD Touchscreen
 • CreamCenter melkopschuimsysteem
 • Milkclean melkopschuimer schoonmaak
 • AromaDouble Shot voor dubbel sterke aspresso
 • Aroma Pressure voor extra aroma
 • Aparte keuzeoptie decaf/filter
 • Individual Cup Volume instelling

Siemens EQ.6. De perfecte koffie met een persoonlijke touch.

Perfecte aromatechniek, eenvoudige bediening en uitstekend design maken van het bereiden van koffiespecialiteiten zoals espresso, cappuccino of latte macchiato met de EQ.6 espresso volautomaat een unieke, intuïtieve belevenis. De combinatie van strakke lijnen en geborsteld roestvrij staal zal elke keuken verrijken.

Maximaal aroma dankzij de ideale bereidingstemperatuur.

Een espresso moet met de juiste bereidingstemperatuur worden gemaakt om te zorgen dat zijn aroma zich volledig kan ontplooien. De ideale bereidingstemperatuur voor een perfecte espresso ligt tussen 90 °C en 95 °C. Als de temperatuur daarentegen te laag is, wordt slechts een gedeelte van de aromastoffen uit de koffie opgelost. Bij een te hoge temperatuur smaakt de koffie al gauw verbrand. Daarom verhitten de EQ-koffiemachines met het wereldwijd unieke sensoFlow-systeem het water altijd tot de juiste temperatuur, en dat gedurende het gehele bereidingsproces. Zo garandeert deze meesterlijke techniek een meesterlijke espresso.

Alles wat je wil. Met één druk op de knop.

Jouw perfecte koffiemoment begint al bij het coffeeSelect-display van de Siemens EQ.6. Het stijlvolle display zorgt voor een prettig overzicht van de indrukwekkende verscheidenheid aan koffie- en melkspecialiteiten. Het intuïtieve display zorgt voor directe toegang tot alle mogelijkheden met een simpele druk op de knop. Hiermee wordt de bereiding van een pittige espresso, romige cappuccino of een milde latte macchiato een unieke ervaring.

Alles met één druk op de knop – zelfs voor twee koppen.

oneTouch DoubleCupOf je nu kiest voor een espresso, cappuccino of latte macchiato, met oneTouch DoubleCup bereidt de EQ.6 espresso volautomaat elke koffie- en melkspecialiteit met één druk op de knop. Zelfs voor twee koppen tegelijkertijd.

Extra sterke koffie

Extra sterke koffie. Met het beste aroma.

aromaDouble ShotGeniet van extra sterke koffie zonder afbreuk te doen aan het aroma. Het aromaDouble Shot zorgt voor heerlijke koffie zonder bittere nasmaak. Dankzij het dubbele maal- en zetprocessen komt het volledige aroma van elke koffieboon tot zijn recht.

Optimale hygiëne. In een handomdraai.

Het melksysteem van het EQ. 6 espresso volautomaat reinigt zichzelf grondig en snel. Zo zet je elke dag weer heerlijke koffie- en melkspecialiteiten . Met één druk op de knop wordt het systeem gemakkelijk en hygiënisch schoongemaakt met hete stoom. Je merkt het verschil.

EQ.6 plus espresso volautomaten

Perfecte aromatechniek, eenvoudige bediening en uitstekend design maken van het bereiden van koffiespecialiteiten zoals espresso, cappuccino of latte macchiato met de EQ.6 plus espresso volautomaat een unieke, intuïtieve belevenis.

De espresso volautomaat uit de EQ.6 plus serie heeft de volgende extra’s t.o.v. de  espresso machines uit de EQ.6 serie.

 • Pompdruk van 19 bar i.p.v. 15 bar
 • AutoMilkClean melkopschuimer schoonmaak
 • Onetouch Double Cup: 2 Koffiemelkspecialiteiten met 1 druk
 • 2 Gebruikersprofielen
 • Britafilter
 • RVS behuizing
 • Extra koffiespecialiteiten: Americano, Flat White en Cortado

EQ6 plus Espresso volautomaat TE651209RW

EQ.6 plus serie 100 – Espresso volautomaat TE651209RW

Uw persoonlijke koffiewereld begint bij het overzichtelijke display van de EQ.6 plus

 • Twee maal- en zetprocessen voor extra sterke koffie, minder bittere en geen onaangename nasmaak.
 • Volautomatische stoomreiniging en optimale hygiëne dankzij autoMilk Clean
 • ceramDrive: maalwerk van slijtvrij en hoogwaardig keramiek
 • coffeeSelect Display: koffie- en melkspecialiteiten kunnen eenvoudig geselecteerd en bereid worden door het aanraken van de sensorvelden
 • Slimme voorbereiding en perfecte smaak door de unieke technologie van het iAroma-systeem

Laagste prijs Siemens TE651209RW

EQ6 plus Espresso volautomaat TE655319RW

EQ.6 plus serie 500 – Espresso volautomaat TE655319RW

Uw persoonlijke koffiewereld begint bij het overzichtelijke EQ.6 display. Met de mogelijkheid om twee melkdranken tegelijk te zetten.

 • coffeeSelect Display: Aromatische koffie- en melkspecialiteiten kunnen eenvoudig geselecteerd en bereidt worden door het aanraken van de sensor velden
 • AutoMilkClean: Een compleet automatische reiniging, na elke zetbeurt, zorgt voor de dagelijkse reining van het melkreservoir
 • oneTouch DoubleCup: alle koffie- en melkspecialiteiten met één druk op de knop – zelfs twee kopjes op hetzelfde moment
 • Favorieten: Sla uw persoonlijke voorkeuren op voor uw favoriete koffie- en melkspecialiteiten

Laagste prijs Siemens TE655319RW

EQ6 plus Espresso volautomaat TE657F03DE

EQ.6 plus serie 800 – Espresso volautomaat TE657F03DE

Uw persoonlijke koffiewereld begint bij het overzichtelijke EQ.6 display. Met de mogelijkheid om twee melkdranken tegelijk te zetten.

 • coffeeSelect Display: Aromatische koffie- en melkspecialiteiten kunnen eenvoudig geselecteerd en bereidt worden door het aanraken van de sensor velden
 • AutoMilkClean: Een compleet automatische reiniging, na elke zetbeurt, zorgt voor de dagelijkse reining van het melkreservoir
 • oneTouch DoubleCup: alle koffie- en melkspecialiteiten met één druk op de knop – zelfs twee kopjes op hetzelfde moment
 • Favorieten: Sla uw persoonlijke voorkeuren op voor uw favoriete koffie- en melkspecialiteiten
 • Slimme voorbereiding en perfecte smaak door de unieke technologie van het iAroma-systeem.

Laagste prijs Siemens TE657F03DE

Ervaar het intuïtieve display van de Siemens EQ.6 plus.

Perfecte aromatechniek, eenvoudige bediening en uitstekend design maken van het bereiden van koffiespecialiteiten zoals espresso, cappuccino of latte macchiato met de EQ.6 plus espresso volautomaat een unieke, intuïtieve belevenis. De combinatie van strakke lijnen en geborsteld roestvrij staal zal elke keuken verrijken.

Van een simpele bediening naar een unieke ervaring: het coffeeSelect Display.

Druk en geniet, dankzij het coffeeSelect Display. De perfecte koffie-ervaring begint bij het overzichtelijke display waarmee gemakkelijk een keuze kan worden gemaakt uit de rijke selectie aan internationale koffie- en melkspecialiteiten.

Ervaar het gemak van Siemens technologie in de EQ.6 plus.

Ervaar het gemak van Siemens technologie in de EQ.6 plus.

Alles met één druk op de knop, zelfs twee dranken tegelijk: oneTouch DoubleCup.
Welke van de uiteenlopende koffiespecialiteiten je ook kiest, van een sterke espresso, een romige cappuccino, een latte macchiato tot een wienermelange, met oneTouch DoubleCup bereidt jouw espresso volautomaat je favoriete drank eenvoudig en comfortabel met slechts één druk op de knop. En desgewenst bereidt hij er zelfs twee tegelijk.

Uw persoonlijke favoriete koffie met één druk op de knop: Favorites.

Uw persoonlijke favoriete koffie met één druk op de knop: Favorites.

Met de Favorites-functie bereid je gemakkelijk jouw gepersonaliseerde koffie- of melkspecialiteit. Je kunt de sterkte, grootte, temperatuur en de hoeveelheid melk van je gepersonaliseerde koffie instellen en opslaan als jouw favoriet om deze vervolgens met één druk op de knop te bereiden.

EQ.9 espresso volautomaten

Innovatie, design en de beste materialen zorgen voor de ultieme koffiebeleving. De EQ.9 espresso volautomaat heeft alles volledig onder controle.

De espresso volautomaten uit de EQ.9 Plus serie hebben de volgende extra’s t.o.v. de  espresso machines uit de EQ.6 serie.

 • Silent Ceram Drive maalschijven
 • Colour TFT display
 • Pompdruk van 19 bar i.p.v. 15 bar
 • AutoMilkClean melkopschuimer schoonmaak
 • Onetouch Double Cup: 2 Koffiemelkspecialiteiten met 1 druk
 • Kopverlichting
 • Super Silent geluid
 • Geïntegreerde melkcontainer
 • RVS behuizing
 • 6 Gebruikersprofielen

Vanaf type TI905201RW

 • Warmhoudplaat
 • BaristaMode
 • 10 gebruikersprofielen

Vanaf type TI907201RW

 • DualBeanSystem
 • Koffiekanfunctie

EQ9 plus Espresso volautomaat TI923309RW

EQ.9 serie 300 – Espresso volautomaat TI923309RW

Individueel genot gegarandeerd, met een zelfreinigend melksysteem.

 • Slimme voorbereiding en perfecte smaak door de unieke technologie van het iAroma-systeem.
 • Volautomatische stoomreiniging en optimale hygiëne dankzij AutoMilk Clean.
 • De stilste volautomaat van Siemens
 • Zet met één druk op de knop twee kopjes koffie of melkspecialiteiten met OneTouch DoubleCup functie.
 • Bewaar uw favoriete koffie-instellingen voor max. 6 personen met het individualCoffee-systeem

Laagste prijs Siemens TI923309RW

De EQ.9 espresso volautomaat: precies jouw smaak

Wie wil er nu niet optimaal genieten van een perfecte kop koffie? Laat die heerlijke geur van vers gemalen koffiebonen je neus binnendringen en maak je vooral geen zorgen over de technologie. De EQ.9 espresso volautomaat heeft namelijk alles volledig onder controle.

Met autoMilk Clean wordt het melksysteem na elke bereiding automatisch met stoom gereinigd, zodat jij dat zelf niet meer hoeft te doen. De baristaMode, met uiteenlopende instelopties, en het dualBean System, met twee bonenreservoirs en maalwerken, staan garant voor een zeer persoonlijke koffiebeleving. En het unieke sensoFlow System zorgt altijd voor een ideale en constante zettemperatuur.

Koffie voor echte kenners: met de baristaMode

In de normale modus beschik je over enkele instelopties, zoals de koffiesterkte en de gewenste hoeveelheid. De baristaMode biedt je nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je ook de temperatuur en intensiteit instellen.

Selecteer een ‘sterkte’, bijvoorbeeld doubleShot, en selecteer de gewenste ‘intensiteit’. Het resultaat is een espresso die volledig voldoet aan jouw persoonlijke smaak. Er zijn vijf parameters die de kwaliteit van je koffie of espresso bepalen: sterkte, hoeveelheid, temperatuur, melkpercentage en bereidingssnelheid. Wanneer je van de normale modus overschakelt naar de baristaMode wordt het bereiden van een koffie nóg persoonlijker. Met deze geavanceerde functie wordt u in één klap een volleerde barista en bied je iedereen een koffiebeleving op maat.

Melkreservoir of melkadapter: aan jou de keuze.

Het geïntegreerde melkreservoir past niet alleen perfect in de EQ.9, maar ook gemakkelijk in elke koelkast, zodat je de melk altijd koel kunt bewaren.

Maar je hoeft de melk niet per se uit de verpakking te halen. De melkadapter die Siemens speciaal voor de EQ.9 ontwierp, is geschikt voor vrijwel ieder soort melkverpakking. Zo bereidt jij jouw favoriete koffiespecialiteiten eenvoudig met melk direct uit pak of fles. De optionele adapter is zeer gebruiksvriendelijk én vaatwasserbestendig.

De nieuwe opties van de EQ.9: voor een koffiebeleving op maat.

De EQ.9 biedt een verscheidenheid aan nieuwe bereidingsopties voor al jouw favoriete koffiespecialiteiten: van een romige cappuccino tot een overheerlijke espresso macchiato.

Separate bonenreservoirs voor een optimale, pure smaak: dualBean System.

Dankzij het dualBean System kun je nu ook met jouw espresso volautomaat je favoriete koffiespecialiteit met de ideale koffiebonen bereiden. Twee separate bonenreservoirs, elk met een eigen maalwerk, voorkomen dat de bonen zich met elkaar kunnen vermengen. Voor elke koffiespecialiteit onthoudt de espresso volautomaat welk bonenreservoir de laatste keer werd gebruikt. Zo geniet je keer op keer van een optimale, pure smaak.

EQ.9 espresso volautomaat

Precies jouw smaak.

superSilent koffieAlle EQ.9 espresso volautomaten zijn zo ontwikkeld dat ze zo min mogelijk geluid maken. Het zijn dan ook de stilste volautomaten van Siemens.En deze espresso volautomaten hebben nog meer gemeen, zoals een lekschaal en koffiedikreservoir (beide uitneembaar en vaatwasserbestendig), het automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma calc’nClean, een tijdig signaal wanneer het waterfilter moet worden vervangen, ontkalkt en gereinigd en een display met alle mogelijke koffiespecialiteiten.

Siemens Koffiewereld

Een verkwikkende espresso ’s ochtends, een aromatische cappuccino ’s middags en een latte macchiato om te ontspannen ’s avonds – leer meer over de wereld van koffie en laat je inspireren.

Over Siemens

Siemens is oorspronkelijk een Duits bedrijf, maar Siemens is ook al sinds 1879 in Nederland actief. Zij behoort tot de grootste onderneming op technologisch en elektronisch gebied in Nederland. Naast producten levert Siemens ook systemen, installaties en diensten. Siemens biedt haar klanten een grote mate van continuïteit en betrouwbaarheid. Daarnaast maakt Siemens het leven van de consument comfortabeler en efficiënter. Zij ontwikkelt innovatieve huishoudapparaten die perfect op elkaar afgestemd zijn. Deze producten hebben een ontzettend mooi design. Dit design is modern en tijdloos. Daarnaast zijn de apparaten zeer gebruiksvriendelijk en energiezuinig.