• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Scherpe prijzen
 • 3 échte winkels
 • Klantwaardering 9.1 uit 10

ETNA Inductiekookplaten

ETNA keukenapparatuur logo

Welke ETNA inductiekookplaat past bij jou?
Een inductiekookplaat verhit de pan snel, zonder dat de plaat zelf heet wordt. Dit gebeurt met een magnetisch veld. Een kookplaat met inductie is hierdoor wanneer je kleine kinderen hebt rondlopen erg veilig en handig. Omdat een inductiekookplaat efficiënt gebruik maakt van de warmte is hij bovendien zeer energiezuinig. Omdat de warmte direct naar de pan gaat is er weinig warmteverlies. Voor het koken op inductie heb je wel speciale inductiepannen nodig.

Inductiekookplaat aanbod

ETNA KIV154RVS - Inductiekookplaat (54 cm)

ETNA KIV154RVS

Inductiekookplaat (54 cm)

 • 10 standen incl. booststand
 • centrale aan/uit bediening
ETNA T303ZT - Inductiekookplaat 1/2-Fase (60 cm)

ETNA T303ZT

Inductiekookplaat 1/2-Fase (60 cm)

 • 10 kookstanden (boostfunctie op alle zones)
 • tiptoetsbediening
 • aan te sluiten op een normaal stopcontact
ETNA T305ZT - Inductiekookplaat 1/2-Fase (60 cm)

ETNA T305ZT

Inductiekookplaat 1/2-Fase (60 cm)

 • 10 kookstanden (boostfunctie op alle zones)
 • tiptoetsbediening
 • aan te sluiten op een normaal stopcontact
ETNA KI460ZT - Inductiekookplaat (60 cm)

ETNA KI460ZT

Inductiekookplaat (60 cm)

 • 10 kookstanden (boostfunctie op alle zones)
 • tiptoetsbediening
 • kinderslotbeveiliging
ETNA A362KZT - Inductiekookplaat (60 cm)

ETNA A362KZT

Inductiekookplaat (60 cm)

 • 10 kookstanden (boostfunctie op alle zones)
 • eenvoudige bediening d.m.v. draaiknoppen
ETNA T380ZT - Inductiekookplaat 1/2-Fase (77 cm)

ETNA T380ZT

Inductiekookplaat 1/2-Fase (77 cm)

 • 10 kookstanden (boostfunctie op alle zones)
 • tiptoetsbediening
 • aan te sluiten op een normaal stopcontact
ETNA KI477ZT - Inductiekookplaat (77 cm)

ETNA KI477ZT

Inductiekookplaat (77 cm)

 • 10 kookstanden (boostfunctie op alle zones)
 • tiptoetsbediening
 • kinderslotbeveiliging
Energiezuinig koken op een ETNA inductie kookplaat
ETNA vrijstaande inductiekookplaat

Liever een ander type kookplaat?

Mensen kiezen een kookplaat die het beste bij hun stijl van koken past. Waar de een het prettig vindt om op gas te koken kiest de ander voor elektrisch koken op een inductie kookplaat of keramische kookplaat. Gaat jou voorkeur niet uit naar een ETNA keramische kookplaat kies dan hieronder het type kookplaat waar jou voorkeur wel naar uit gaat.

Keramische kookplaat

Keramische kookplaat van ETNA

Waarom zou je voor keramisch kiezen? Lage aanschafprijs, kookgemak en een keramische kookplaat matcht mooi in een moderne keuken. Keramisch wil zeggen: gehard materiaal. Het warmte element zit onder de glasplaat. Het design is mooi strak en schoonmaken is een fluitje van een cent. Vochtige doek erover en klaar! Het kinderslot voorkomt ongewenst gebruik van de kookplaat en de restwarmte indicatie geeft aan dat de kookplaat nog warm is. Wel zo veilig!

Gaskookplaat

ETNA gaskookplaten

Koken op gas is in Nederland nog steeds heel gangbaar. Net zoals bij de andere energiebronnen geldt ook bij gas: je kiest wat je gewend bent, of je maakt een keuze die beter bij je kookstijl of thuissituatie past. Gas betekent vooral: bedieningsgemak en maximale controle over het vermogen. Met maximaal vijf pitten en krachtige wokbranders heb je alle ruimte om te koken. Wil je een grote kookplaat en inbouwen zonder te zagen? Kies dan voor een kookplaat met een standaard uitsparingsmaat van 56 x 48 centimeter. Op die manier kun je je 60 cm kookplaat vervangen voor een brede kookplaat met 5 branders inclusief een luxe wokbrander.

ETNA inductiekookplaat voor de laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webshop van Nederland. Hierdoor kunnen wij onze apparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien de apparatuur van ETNA door ons groot wordt ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor een inductiekookplaat van ETNA dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.

De apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Aangezien deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webshop worden de prijzen onmiddellijk naar de meest actuele situatie aangepast. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de laagste prijzen.

Koop je ETNA inductiekookplaat voor de laagste prijs!

Kom langs in onze showroom!

Het uitzoeken van de juiste apparatuur voor je keuken vraagt om goed advies. Kom daarom gerust langs in één van onze showrooms om alle ETNA apparatuur te zien en te ervaren. Naast alle werkend opgestelde apparaten vind je hier ook een enorme hoeveelheid complete keukens. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. In ons showroom bieden gespecialiseerde adviseurs je graag de helpende hand bij het maken van de beste keuze.

Pelgrim kookplaten
Onze keukenshowroom in Cruquius
Pelgrim vaatwassers in onze showroom
Keukens en inbouwapparatuur in één winkel
Keukenshowroom: De next125 -keukencollectie
Voor elke thuiskok het juiste gasfornuis.
Onze keukenshowroom in Den Haag.
Keuken voor kookdemonstratie en masterclasses

Vrijblijvend inductiekookplaat advies?

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van alle ETNA apparatuur waaronder de inductiekookplaat. Naast inductiekookplaten van ETNA leveren wij ook kookplaten van alle andere Topmerken die in Nederland verkrijgbaar zijn. In onze showroom kun je deze gemakkelijk vergelijken. Onze deskundige adviseurs kunnen je uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Zij vertellen je de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat jij een kookplaat kiest dat volledig aansluit bij jou wensen en kookgedrag! Kom voor vrijblijvend advies over de voor jou meest geschikte apparatuur langs in één van onze showrooms.

Productgroepen ETNA keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van het oer-Hollands merk ETNA is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over de ETNA kookplaat meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.