• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Laagste prijs garantie
 • 3 échte winkels
 • Klantwaardering 9.1 uit 10

ETNA Keramische kookplaten

ETNA keukenapparatuur logo

Welke keramische kookplaat past bij jou?

Keramisch koken heeft veel voordelen. De keramische kookplaten zijn eenvoudig in het gebruik, mooi in je keuken en hebben een lekker lage prijs. De strakke glasplaat zorgt voor veel schoonmaakgemak. Even een vochtig doekje erover en de kookplaat is zo weer schoon! Hij werkt met elektrische verwarmingselementen die onder het keramische glas zitten. Zodra je de kookplaat aanzet krijgen de verwarmingselementen de kenmerkende rode gloed. Hierna is de kookzone heet genoeg om jouw gerecht te bereiden.

Keramische kookplaat aanbod

ETNA EKP358WIT - Vrijstaande keramische kookplaat (58 cm)

ETNA EKP358WIT

Vrijstaande keramische kookplaat (58 cm)

 • 6 kookstanden
 • eenvoudige bediening d.m.v. draaiknoppen
ETNA EKP358RVS - Vrijstaande keramische kookplaat (58 cm)

ETNA EKP358RVS

Vrijstaande keramische kookplaat (58 cm)

 • 6 kookstanden
 • eenvoudige bediening d.m.v. draaiknoppen
ETNA T202ZT - Keramische kookplaat (60 cm)

ETNA T202ZT

Keramische kookplaat (60 cm)

 • 7 kookstanden
 • eenvoudige bediening d.m.v. draaiknoppen
ETNA T267ZT - Keramische kookplaat (60 cm)

ETNA T267ZT

Keramische kookplaat (60 cm)

 • 9 kookstanden
 • tiptoetsbediening
 • snel opgewarmde zones (3 tot 5 seconden)
ETNA A268RVS - Keramische kookplaat (60 cm)

ETNA A268RVS

Keramische kookplaat (60 cm)

 • 9 kookstanden
 • tiptoetsbediening
 • snel opgewarmde zones (3 tot 5 seconden)
ETNA A280ZT - Avance keramische kookplaat (75 cm)

ETNA A280ZT

Avance keramische kookplaat (75 cm)

 • 9 kookstanden
 • tiptoetsbediening
 • snelkookfunctie (tijd instelbaar)

Liever een ander type kookplaat?

Mensen kiezen een kookplaat die het beste bij hun stijl van koken past. Waar de een het prettig vindt om op gas te koken kiest de ander voor elektrisch koken op een inductie kookplaat of keramische kookplaat. Gaat jou voorkeur niet uit naar een ETNA keramische kookplaat kies dan hieronder het type kookplaat waar jou voorkeur wel naar uit gaat.

Inductie kookplaat

ETNA inductie kookplaten

We horen het om ons heen, maar we zien het ook terug in de cijfers. Het koken op inductie wordt steeds populairder. Vooral in huishoudens met kleine kinderen wordt steeds vaker voor inductie gekozen. De tiptoetsen of draaiknoppen zijn voorzien van een kinderslotbeveiliging. De inductiekookplaat reageert snel en geeft alleen warmte af wanneer de pan er op staat. Heel veilig dus! Van gas overstappen op inductie kan gemakkelijk. De ETNA T303ZT, T305ZT en T380ZT zijn geschikt voor 2-fase maar zijn met een eenvoudige instelling om te zetten naar 1-fase zodat ze in een gewoon stopcontact kunnen. De KI160ZT wordt geleverd inclusief stekker en is zelfs plug-and-play voor een normaal geaard 230V stopcontact.

Gaskookplaat

ETNA gaskookplaten

Koken op gas is in Nederland nog steeds heel gangbaar. Net zoals bij de andere energiebronnen geldt ook bij gas: je kiest wat je gewend bent, of je maakt een keuze die beter bij je kookstijl of thuissituatie past. Gas betekent vooral: bedieningsgemak en maximale controle over het vermogen. Met maximaal vijf pitten en krachtige wokbranders heb je alle ruimte om te koken. Wil je een grote kookplaat en inbouwen zonder te zagen? Kies dan voor een kookplaat met een standaard uitsparingsmaat van 56 x 48 centimeter. Op die manier kun je je 60 cm kookplaat vervangen voor een brede kookplaat met 5 branders inclusief een luxe wokbrander.

ETNA keramische kookplaat voor de laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webshop van Nederland. Hierdoor kunnen wij onze apparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien de apparatuur van ETNA door ons groot wordt ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor een keramische kookplaat van ETNA dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.

De apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Aangezien deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webshop worden de prijzen onmiddellijk naar de meest actuele situatie aangepast. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de laagste prijzen.

Koop je ETNA keramische kookplaat voor de laagste prijs!

Kom langs in onze showroom!

Het uitzoeken van de juiste apparatuur voor je keuken vraagt om goed advies. Kom daarom gerust langs in één van onze showrooms om alle ETNA apparatuur te zien en te ervaren. Naast alle werkend opgestelde apparaten vind je hier ook een enorme hoeveelheid complete keukens. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. In ons showroom bieden gespecialiseerde adviseurs je graag de helpende hand bij het maken van de beste keuze.

Pelgrim kookplaten
Onze keukenshowroom in Cruquius
Pelgrim vaatwassers in onze showroom
Keukens en inbouwapparatuur in één winkel
Keukenshowroom: De next125 -keukencollectie
Voor elke thuiskok het juiste gasfornuis.
Onze keukenshowroom in Den Haag.
Keuken voor kookdemonstratie en masterclasses

Vrijblijvend keramische kookplaat advies?

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van alle ETNA apparatuur waaronder de keramische kookplaat. Naast keramische-kookplaten van ETNA leveren wij ook kookplaten van alle andere Topmerken die in Nederland verkrijgbaar zijn. In onze showroom kun je deze gemakkelijk vergelijken. Onze deskundige adviseurs kunnen je uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Zij vertellen je de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat jij een kookplaat kiest dat volledig aansluit bij jou wensen en kookgedrag! Kom voor vrijblijvend advies over de voor jou meest geschikte apparatuur langs in één van onze showrooms.

Productgroepen ETNA keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van het oer-Hollands merk ETNA is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over de ETNA kookplaat meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.