Vorige
Header keuken 1202022
Moderne keuken in greeploos design
Moderne keuken met brede keukenladen
Moderne greeploze strakke keuken
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400081

Moderne greeploze strakke keuken

Trendy greeploze opstelling met design ombouw voor afzuigunit. De opstelling van deze moderne witte keuken is voorzien van klepkasten een kastenwand en schiereiland. Deze ideale keukenopstelling is volgens de laatste trends vormgegeven en voorzien van veel opbergruimte en de modernste apparatuur op gebruikershoogte.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne keuken met keukenkastjes in greeploos design is uitgevoerd met de volgende keukenapparatuur: Samsung kookplaat, Samsung vaatwasser, Samsung koel/vriescombinatie, Samsung oven en Novy inbouw afzuigunit. Genieten wordt het zeker met deze contemporain design keuken.

Onze klanten aan het woord

Keukenspecialist

Ik had nog nooit van B&K gehoord maar kreeg een tip van een buurman. We waren reeds bij andere keukenzaken gaan orienteren. Wij zijn daar gaan kijken en wat ons direct opviel was het specialisme wat ze daar uitstralen. Omdat er zoveel keus is is het belangrijk om gewezen te worden op de diverse voor- en nadelen van de onderdelen van een keuken. Onze verkoper was een specialist die ons geduldig alles uitlegde...

A. Boekhorst

Onze klanten waarderen ons met een
9.3
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koop je niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op je wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Je hebt hierbij de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor jou en willen je graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies
Cruquius
Cruquiusplein 50Cruquiusplaza
Vrijdag koopavond
Routebeschrijving
Den Haag
Neckar 24Industrieterrein Forepark
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269Rijneke Boulevard
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op:
iDealBancontactCreditcardCreditcardPinnen bij afleveringVooruitbetalen per bankThuiswinkel WaarborgCBW Erkend