Keuken 1400220 - Trendy industriële bruine hoekkeuken met stijlvolle bovenkasten
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400220

Luxe zeer ruime keuken

Deze moderne hoekkeuken met kastenwand heeft een unieke designlook. Dat komt door het stijlvolle kleurcontrast tussen de hoekkeuken zelf en de hoge kastenwand. Maar ook het gebruik van luxe materialen zoals een werkblad van keramiek met marmer print en de koperen mengkraan met bijpassende Lanesto spoelbak versterken deze look. De hoekkeuken zelf heeft mat gelakte bruine fronten. Voor de zeer ruime wandkast met inbouwapparatuur is gekozen voor een kunststof zwart front met een zichtbare houtnerf.

Zwarte keukengrepen matchen perfect met de Novy afzuigkap en zwarte regalen van de design hangkasten boven de spoelunit. De donkere glasdeuren van deze bovenkastjes hebben een goudkleurig honingraat design. In combinatie met de LED-verlichting, in en onder de kastjes, wordt de luxe uitstraling extra benadrukt.

Inclusief keukenapparatuur
De design keuken is compleet met inbouwapparaten van de topmerken Siemens, Novy en Bertazonni. Hieronder valt o.a. een professional multifunctionele oven van het merk Bertazonni. Boven de inductie kookplaat bevindt de Wave design afzuigkap met bijpassende verlichting.

Siemens apparatuur Novy afzuigkap Bertazzoni oven

Onze klanten aan het woord

Geheel volgens afspraak

Wij hebben een complete keuken gekocht en laten plaatsen. De verkoper heeft ons prima geholpen en geadviseerd. De levering en plaatsing verliep geheel volgens afspraak en werd ook prima uitgevoerd.

Lex Riswick

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies