Keuken 1400234 - Warme houten keuken met grijs keukenblad
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400234

Landelijke hoekopstelling in houtprint

Een landelijke hoekkeuken met een warme uitstraling. Deze hoekopstelling is voorzien van kunststof fronten in houtprint. Wandschappen met verlichting geven deze keuken een ruimtelijk effect. Net als de fronten en de wandschappen heeft ook de rand van de ombouw van schouw dezelfde houtprint.

Het kunststof werkblad heeft een print die doet denken aan natuursteen. De in het blad ingebouwde spoelbak en kraan zijn uitgevoerd in dezelfde kleur. Omdat het keukenblad naar de achterwand is doorgetrokken is het geheel zeer onderhoudsvriendelijk.

Inclusief keukenapparatuur
Deze hoekkeuken is voorzien van Siemens apparatuur maar zoals alle keukens bij Bemmel & Kroon ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren. Met één van onze keukenadviseurs stelt u dus zelf een keuken samen met een werkblad en inbouwapparatuur die werkt voor u. Zo ontwerpen we samen een keuken die past bij uw wensen en uw budget.

Siemens logo

Onze klanten aan het woord

Vlekkeloos verlopen

Robuuste kijken. Leuk gesprek bij de keukenboer, mooi ontwerp, goed advies gekregen. Tijdens verbouwing verliep het contact heel vlot (bij inwinnen van advies). Levering en montage verliepen vlekkeloos!

Nathalie

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies