Keuken 1400238 - Houten keuken met open bovenkastjes en composiet keukenblad
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400238

Hoekkeuken met gefineerd eiken front

Deze stijlvolle hoekkeuken met gefineerd eiken front is een keuken met karakter. Opvallend maar toch rustig. Dit komt door de combinatie van een licht eiken front en zwarte elementen zoals de apparatuur en stoere zwarte grepen. Ook de spoelbak en kraan zijn uitgevoerd in dezelfde kleur. De open hangkasten zorgen hierbij voor een speelse uitstraling. Het aanrecht is voorzien van een robuust kunststof werkblad in beton look. Deze combinatie zorg voor een landelijke keuken die gezien mag worden!

Inclusief keukenapparatuur
De eiken keukenopstelling is voorzien van veelzijdig Etna apparatuur voor urenlang kook plezier. En de inductiekookplaat met tiptoetsen maakt het koken een eitje. Omdat elke keuken bij ons maatwerk is kan alles naar wens worden aangepast.

Etna logo

Onze klanten aan het woord

Blij ermee

De verbouwing van mijn woning betekende ook dat er een andere keuken moest komen. Zoals gebruikelijk bij een aantal zaken langs gewest. Bij Bemmel & Kroon geslaagd. Gewoon professioneel geholpen en eigenlijk gelijk geslaagd. De keuken is nu geplaatst en het is een plaatje. De apparatuur is geweldig. Ik ben er erg blij mee.

Joep

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies