Mat witte keuken met zwarte greeplijsten
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400253

Mat witte keuken met zwarte greeplijsten

Een frisse, strakke keuken die perfect aansluit bij de huidige keukentrend van mat materiaalgebruik. Naast het wit matgelakte front hebben de zwarte keukenkraan, spoelbak en greeplijsten namelijk ook een matte afwerking. De met bamboe-print voorziene achterwand maakt van deze rechte opstelling een fris geheel. Verder zorgt het wandpaneel met verlichting voor extra sfeer en biedt deze ruimte aan persoonlijke keukenspullen.

Inclusief keukenapparatuur
Deze frisse rechte keukenopstelling is voorzien van Siemens apparatuur waaronder een inductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Een afzuigkap is hierdoor overbodig geworden. Natuurlijk is deze mat gelakte rechte opstelling ook leverbaar in andere kleuren of opstellingen. Daarnaast is de inbouwapparatuur ook helemaal naar wens aan te passen. Elke keuken bij Bemmel & Kroon wordt immers volledig op de klant afgestemd.

Siemens logo

Onze klanten aan het woord

Denken goed mee

We hebben een open keuken gekocht met daarbij een schiereiland. Bemmel en Kroon heeft goed meegedacht en de tekeningen waren zeer duidelijk. Enkele vragen achteraf van Bemmel en Kroon werden via de telefoon gesteld en zo kregen wij precies de keuken die we wilden hebben. De Keuken is geplaatst en dat is ook helemaal super gedaan. Met alles dus heeel blij

Koen van der Poel

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies