Keuken met matglazen hangkasten en vakkenkast
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400255

Keuken met matglazen hangkasten en vakkenkast

Deze lichte hoekkeuken in schiereiland opstelling heeft een heerlijk groot werkblad. Voor dit werkblad en de achterwand is bij deze opstelling gekozen voor hoogwaardige Decortop. Bent u een liefhebber van uitgebreid koken, dan kunt u zich in deze keuken helemaal uitleven. De rustige kleuren in combinatie met de kaderfronten zorgen voor een landelijke uitstraling. De hoge kast biedt naast ruimte voor hoogwaardige apparatuur ook nog voldoende ruimte voor al uw kookspullen! Zo heeft u alles bij de hand.

Door de matglazen hangkasten, vakkenkast en knopjes op de kasten en laden wordt de klassieke look van deze modern landelijke keuken versterkt. Kortom, dit is een keuken waarin iedereen zich thuis voelt!

Inclusief keukenapparatuur
Deze stijlvolle modern landelijke keuken is van alle gemakken voorzien. Heerlijk kokkerellen is met de inbouwapparatuur en inductie kookplaat dan ook geen enkel probleem. Hierbij zorgt de luxe schuine wandschouw afzuigkap er voor dat alle geurtjes en kookdampen direct worden afgevoerd. Zoals alle keukens uit onze collectie is de kleur, apparatuur en opstelling volledig naar uw wensen aan te passen. Het creëren van droomkeukens voor onzer klanten is immer onze passie.

Onze klanten aan het woord

Expertise en meedenken

Na het bezoeken van 3 andere keukenzaken voor onze nieuwbouw woning zijn wij bij Bemmel en Kroon te Cruquius terecht gekomen. Hier konden wij snel terecht en werden tevens heel goed en uiterst vriendelijk ontvangen door Esther. Wat ons met name opviel was het brede scala aan mogelijkheden, de diepte waarin er met ons werd meegedacht en de bereidwilligheid het tot stand brengen van onze wensen in een realistisch en betaalbare keuken...

Fam. Edelstijn

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies