Mat bruine keuken met rvs design grepen - Bemmel & Kroon keukens
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400258

Mat bruine keuken met rvs design grepen

Een rechte keukenopstelling met mat gelakt vlak front voorzien van brede in donker roestvrij staal uitgevoerde design grepen. De donkerbruine kleur van deze compacte keuken vormt een geweldig geheel met het decortop werkblad. Kenmerken voor dit blad in lichte houtprint is de hoogwaardige kwaliteit en voelbare structuur. De design glasfronten van de bovenkasten maken het geheel af en geven deze keuken een luxe uitstraling. Deze mooie compacte uitvoering is zeer geschikt wanneer u niet al teveel ruimte beschikbaar heeft.

Inclusief keukenapparatuur
Een complete set van Zanussi apparatuur maakt dat deze keuken van alle gemakken is voorzien. Deze stijlvolle keuken is ook verkrijgbaar in andere opstellingen, kleuren, met andere werkbladen en inbouwapparatuur. De mogelijkheden zijn oneindig!

Zanussi logo

Onze klanten aan het woord

Keukenspecialist

Ik had nog nooit van B&K gehoord maar kreeg een tip van een buurman. We waren reeds bij andere keukenzaken gaan orienteren. Wij zijn daar gaan kijken en wat ons direct opviel was het specialisme wat ze daar uitstralen. Omdat er zoveel keus is is het belangrijk om gewezen te worden op de diverse voor- en nadelen van de onderdelen van een keuken. Onze verkoper was een specialist die ons geduldig alles uitlegde...

A. Boekhorst

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies