Kookeiland keuken met servieskasten - Bemmel & Kroon keukens
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400265

Landelijke kookeiland keuken met servieskasten

Deze prachtige landelijke keuken is dankzij de brede kaderfronten, sfeervolle achterwand en de in het kookeiland geplaatste servieskasten een echte eyecatcher. Natuurlijk zijn er voldoende keukenkastjes om al uw potten, pannen, servies, bestek en meer in op te kunnen bergen. Het in composiet steen uitgevoerde werkblad heeft een zeer natuurlijke en uitermate luxe uitstraling. De fronten, die van een breed kader zijn voorzien, zijn mat gelakt en voorzien van stijlvolle greepjes.

Inclusief keukenapparatuur
Deze landelijke keuken met kookeiland bevat een complete set inbouwapparatuur van het merk Bosch. De keuken is geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo is er een enorm aanbod in fronten,  keukenbladen, grepen en apparatuur. Benieuwd naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom in een van onze winkels.

Bosch logo

Onze klanten aan het woord

Complimenten

Het contact met Bemmel en Kroon was steeds prettig. Zowel in de orientatiefase als in de ontwerpfase. De mooie, overzichtelijke en complete showroom hielp ons, mede dankzij de kundige medewerkers, onze ideeen om te zetten naar werkelijke plannen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. De keuken werd netjes op tijd geleverd...

Natasja van Arnhem

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies