Rode hoogglans design keuken

Rode keukens

Een rode keuken is sfeervol en straalt warmte uit!

Met een rode keuken kiest u echter voor een echte blikvanger binnen uw interieur. Rood is een warme kleur die in vele kleurvarianten geleverd kan worden. Kiest u voor een bordeaux, baksteenrode, vuurrode of bloedrode keuken? Of wilt u met Ferrarirood een statement in uw keuken maken? Om u te laten zien wat er met deze kleur in de keuken allemaal mogelijk is laten we hier een aantal zeer afwisselende maar allemaal bijzondere keukens zien, in vele tinten rood. Of u nu kiest voor gladde of kaderdeuren, of voor een matte of hoogglans afwerking, deze kleur blijft spannend in elk interieur!

U zult zien: ook bij het kopen van een rode keuken is alles mogelijk!

Landelijke rood witte keuken

Rode landelijke keukens

Rood wordt wordt binnen de landelijke keukenstijl regelmatig toegepast. Bij een nostalgische landelijke keuken biedt een dieprode kleur vele mogelijkheden. Creëer de gewenste uitstraling door een roodtint te kiezen die het beste aansluit bij de stijl van uw landelijke keuken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een keuken met een Franse uitstraling denk dan eens aan de kleur bordeaux. Deze prachtige nostalgische landelijke keuken in een dieprode kleur is een unieke plek in uw interieur.

U vindt bij Bemmel & Kroon een groot aanbod landelijke keukens die zich onderscheiden door een ruime keuze aan kleuren, opstellingen, maten, afwerkingen, fronten, aanrechtbladen en apparatuur. Zo kunt u uw landelijke keuken optimaal samenstellen. Een keuken voor eigentijdse mensen met moderne apparatuur die warmte en sfeer brengt in uw woning.

Meer over landelijke keukens

Rode paneeldeuren met verticale groeven
Bloedrode paneel deurtjes
Bordeauxrode landelijke keuken
Granaatrood met wit oogt heel fris en sluit hierdoor goed aan bij een licht modern interieur.

Rood met wit of hout

Rood is goed te combineren met wit of hout. Hierdoor creëert u uw eigen stijl uiteenlopend van rustige lichte rode tinten tot meer gewaagde en uitdagende combinaties. Granaatrood met wit oogt heel fris en sluit hierdoor goed aan bij een licht modern interieur. Of wat dacht u van de natuurlijke samenwerking van rood met een kastenwand of bar van massief hout? Met deze zeer warme combinatie van kleuren wordt uw keuken het rustpunt in uw woning.

Gaat uw voorkeur uit naar felle kleuren? Maak dan een keuze uit de verschillende wittinten en deze combineer deze met een felle rode kleur zoals Ferrari rood. De kleur rood is zoals u ziet zeer veelzijdig toe te passen. Een rode keuken kan binnen elke stijl worden ontworpen. Combineer rood met elementen van hout en creëer zo uw eigen unieke stijl! Kom langs in één van onze showrooms en ontdek de vele mogelijkheden.

Design keuken met een bourgogne rode kastenwand.
Wijnrode keuken met hout.

Design keukens in de kleur rood

Bij design keukens is het front vaak leverbaar in een ruime schakering van kleuren. Rood is hierbinnen een van de optionele kleuren voor mensen die graag een statement maken. Ook hier geldt dat de uitstraling van een design keuken veelal wordt bepaalt door keuze van de kleur rood. Wanneer een donkere rode tint bijvoorbeeld wordt gecombineerd met elementen van echt hout krijgt uw keuken een elegante en warme uitstraling. Deze twee kleuren vullen elkaar zeer goed aan wat resulteert in een keuken met een prachtige warme uitstraling.

Design keuken kleur rood
Hoogglans bordeauxrode fronten
Houten kastenwand van designkeuken

Rode keukens van Next125

De exclusieve keukencollectie van Next125 verenigt functionaliteit met design, en combineert ergonomie met esthetiek. Deze moderne rode keukens van Duitse makelij staan bekend om hun hoge kwaliteit en luxe uitstraling. Een keuken van next125 roept enthousiasme op maakt het gebruik van de keuken tot een emotionele beleving. Moderne mogelijkheden, hoogstaande technische ontwikkelingen, en verborgen waarden zorgen er voor dat deze design keukens hun tijd ruim vooruit zijn. In onze Showrooms in Den Haag, Zoeterwoude en Cruquius staat een groot aantal next125 keukens opgesteld.

L430 BaksteenroodL430 Baksteenrood
L405 CognacL405 Cognac
L375 GranaatroodL375 Granaatrood
L370 BourgogneL370 Bourgogne

Rode satijnlak-fronten van Next125

Met een overweldigende bandbreedte van maar liefst 27 kleuren heeft u bij een satijnlak afwerking voldoende keuze. De beschikbare kleuren variëren van felle accenten tot bedekt chique en bieden ruimte voor een persoonlijke interpretatie van de keuken. Binnen dit kleurenpalet vindt u o.a. de roodtinten: Baksteenrood, Cognac, Granaatrood en Bourgogne.

Keuken in de kleur granaatrood satijnlak
Granaatrode design keuken - lade met flex-boxen
next125 Flex-Boxes in keuken met granaat rode fronten
De bourgogne rode keuken laat zich goed combineren met een natuurlijk interieur.

In deze in bourgogne rood satijnlak uitgevoerde designkeuken maakt de next125 kooktafel een vrijstaand ”statement” midden in de keuken. De licht schuin geplaatste poten maken hem tot een elegante werktafel en puristische blikvanger. Door de vlak ingebouwde kookplaat komt het lijnenspel optimaal tot zijn recht. Deze kooktafel heeft wereldwijd diversen design awards gewonnen waaronder de reddot design award.

Samen met een expert de perfecte keukenopstelling bepalen

Rode keukens in een andere keukenstijl

Een rode keuken kan, naast de hierboven beschreven keukenstijlen ook in een andere keukenstijl worden uitgevoerd. Weet u nog niet welke keuken het beste bij uw interieur of beschikbare ruimte past? Onze deskundige keukenadviseurs laten u in onze showroom graag de mogelijkheden van een rode keuken zien. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, waarbij u gezamenlijk met een expert een keukenontwerp maakt dat volledig op uw beschikbare ruimte, kookgedrag en wensen is afgestemd.

Maak een afspraak

Alvast keukeninspiratie opdoen?

Wilt u zelf al wat inspiratie opdoen voor een nieuwe droomkeuken in de kleur rood? Kijk dan naar de mogelijkheden bij het samenstellen van een rode keuken via onze informatie pagina “Keukens”. U vindt hier informatie over alle keukenstijlen en opstellingen, maar ook over hoe u de juiste keukenapparatuur kiest. Omdat uw nieuwe keuken niet alleen mooi moet zijn, maar ook functioneel moet zijn. Vergeet niet onze aankoop tips te lezen die u verder kunnen helpen bij de aankoop van een nieuwe keuken.

Door de vele combinatiemogelijkheden van keukendeurtjes, lastruimte en lades, werkbladen en grepen en knopjes kunnen wij altijd een uw droomkeuken voor u ontwerpen.