Showroomkeukens: showroom keuken kopen met tot 70% korting

Showroomkeukens

Showroomkeukens met kortingen tot 70%.

Profiteer NU van spectaculaire korting op een showroomkeuken. Bij Bemmel & Kroon voegen we steeds nieuwe keukens toe aan onze collectie. Regelmatig wisselen hierdoor de keukens in onze showroom. De prijs van het merendeel van deze showroom keukens is inclusief apparatuur. U koopt zo een TOP-keukens voor een spotprijs. Wees er dus snel bij want WEG=WEG.

Mis deze showroomkeukens uitverkoop niet!

Resultaat 1-1 van 1

Resultaat 1-1 van 1

Een showroomkeuken of een nieuwe keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bekijk dan ook bovenstaande showroomkeukens. Ieder jaar worden de showroomkeukens vervangen door de nieuwe collectie. De showroomkeukens verkeren in uitstekende staat en zijn in de meeste gevallen compleet uitgerust met (inbouw)apparatuur van A-merken. De levertijd van een showroomkeuken is veel korter en u betaalt tot 70% minder. Kies u toch liever voor een complete nieuwe keuken? Bekijk dan ook onze keukencollectie of bezoek één van de vestiging van Bemmel & Kroon keukens.

Bezoek onze showroom

Bemmel & Kroon Keukens heeft drie mega showrooms met een ruime keuze aan keukens in alle stijlen. Onze keukenspecialisten helpen u graag verder met de keuze van een nieuwe keuken. In onze showroom kunt u uw eigen keuken geheel naar wens samenstellen.