Keukens in Heemstede

Landelijk of modern op Cruquiusplaza

Bent u in de buurt van Heemstede op zoek naar een nieuwe keuken, een schitterend keukenblad of is er vrijstaande of inbouwapparatuur bij u toe aan vervanging? Dan heten wij u van harte welkom bij Bemmel & Kroon keukens in ons filiaal op Cruquiusplaza.

Gemeente HeemstedeIn onze showroom:

Van goedkope kwaliteitskeukens tot keukens met massief houten fronten en een keuken die perfect op maat én naar uw wensen vervaardigd wordt uit onze Exclusive Line collectie. De indeling van keukenkasten wordt hierbij aangepast aan de manier waarop u de keuken gebruikt. Koken wordt hierdoor minder inspannend en tijdrovend. Voor het interieur van uw lades en kasten heeft u de keuze uit vele opbergmogelijkheden. Uw bestek, borden, pannen, kookgereedschap en voorraadartikelen zijn hierdoor altijd overzichtelijk opgeborgen.

Alles is mogelijk. Ons team van specialisten staat voor u klaar met raad en daad. Dus bent u in Heemstede op zoek naar een andere keuken, een nieuw aanrechtblad of vervanging van keukenapparatuur? Kom dan gauw eens bij ons langs op Cruquiusplaza in Cruquius.