Keukens in Heemstede

Landelijk of modern op Cruquiusplaza

Bent u in de buurt van Heemstede op zoek naar een nieuwe keuken, een schitterend keukenblad of is er vrijstaande of inbouwapparatuur bij u toe aan vervanging? Dan heten wij u van harte welkom bij Bemmel & Kroon keukens in ons filiaal op Cruquiusplaza.

In onze showroom:

Gemeente Heemstede

Van goedkope kwaliteitskeukens tot keukens met massief houten fronten en een keuken die perfect op maat én naar uw wensen vervaardigd wordt uit onze Exclusive Line collectie. De indeling van keukenkasten wordt hierbij aangepast aan de manier waarop u de keuken gebruikt. Koken wordt hierdoor minder inspannend en tijdrovend. Voor het interieur van uw lades en kasten heeft u de keuze uit vele opbergmogelijkheden. Uw bestek, borden, pannen, kookgereedschap en voorraadartikelen zijn hierdoor altijd overzichtelijk opgeborgen.

Alles is mogelijk. Ons team van specialisten staat voor u klaar met raad en daad. Dus bent u in Heemstede op zoek naar een andere keuken, een nieuw aanrechtblad of vervanging van keukenapparatuur? Kom dan gauw eens bij ons langs op Cruquiusplaza in Cruquius.

Keukeninspiratie opdoen

In de keuken showrooms van Bemmel & Kroon Keukens vindt u alle keukenstijlen onder één dak! Kom langs, doe keukeninspiratie op en geniet van onze gastvrijheid. Liever vanuit huis in Heemstede oriënteren? Dat kan door de verschillende keukenstijlen te bekijken. Genoeg inspiratie voor uw nieuwe keuken opgedaan? Plan dan online een vrijblijvende afspraak in met onze keukenadviseurs!

Keukenrenovatie Heemstede

Keukens zijn het hart van een woning, waar men samenkomt om te eten en gezelligheid te beleven. Bent u in de omgeving van Heemstede op zoek naar een expert op het gebied van keukens, bijvoorbeeld voor een keukenrenovatie of nieuwe inbouwapparatuur? Zoek dan niet verder. Of het nu gaat om het renoveren van een bestaande keukens of het kopen van keukenapparatuur, design of outlet, onze specialisten staan u graag bij met raad en daad. Zo komt u altijd tot de beste keuze!

Inspiratie werkbladen en aanrechtbladen
Inspiratie voor keuken fronten
Ideeën en inspiraties voor keukenapparatuur

Routebeschrijving vanuit Heemstede

Onze keukenwinkel in Cruquius is gevestigd in het Cruquius plaza, dus aan parkeergelegenheid geen gebrek. Loop gerust eens binnen en ontdek ook dat de mogelijkheden bij het samenstellen van een nieuwe keuken bij de vestiging van Bemmel & Kroon keukens uniek zijn.