• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

Keukens in Oegstgeest

Nieuw ontworpen of goedkope showroomkeukens op Rijneke boulevard

Bent u in de buurt van Oegstgeest op zoek naar een nieuwe landelijke keuken, een ander aanrechtblad of is er inbouwapparatuur bij u toe aan vervanging? Dan heten wij u van harte welkom bij Bemmel & Kroon in ons filiaal op Rijneke Boulevard.

In onze showroom:

Wilt u een vakkundig ontworpen designkeuken of juist kiezen uit interessant geprijsde showroomkeukens, alles is mogelijk. En of uw stijl nu IKEA of Siematic is, ons team van specialisten staat voor u klaar met raad en daad.

Dus bent u vanuit Oegstgeest op zoek naar een ontwerp voor uw keuken, een kunststof werkblad of vervanging van keukenapparatuur? Kom gauw eens bij ons langs op Rijneke Boulevard.

Via de provinciale wegen rond Leiden/Leiderdorp, de N445 en N446, sluit u aan op de A4 richting Den Haag. Voorbij Leiden pakt u afslag 6A, oftewel de N11 richting Alphen aan de Rijn en Utrecht. Na ongeveer een kilometer op de N11 neemt u de afslag Zoeterwoude-Rijndijk. Bij de rotonde Burgemeester Smeetsweg/Hoge Rijndijk gaat u rechtsaf richting Rijnekeboulevard. Na zo’n 600 meter treft u Bemmel & Kroon aan de linkerkant, op Hoge Rijndijk nummer 269.