Kookplaten met afzuiging

Bij een inductie kookplaat met afzuiging is het afzuigsysteem volledig in de inductiekookplaat geintegreerd. Omdat de afzuiger kooklucht sneller opneemt dan dat de lucht stijgt, blijft je keuken tijdens en na het koken fris ruiken. Ook levert een inductiekookplaat met afzuiging meer bewegingsruimte op en hoef je jezelf niet meer te storen aan die opzichtige afzuigkap boven jouw mooie kookeiland. Ook voor kookveldafzuiging van de marktleider BORA ben je bij Bemmel & Kroon als officiële dealer aan het beste adres.

Geen resultaten

We hebben geen resultaten kunnen vinden voor je zoekterm, probeer het opnieuw met een andere zoekterm.

 • Controleer de spelling van je zoekterm
 • Maak je zoekterm minder specifiek
Geen resultaten
  MEGA kortingen op apparatuur van A-merken
  Prijs
  t/m
  Merk
  Acties
  Elektra aansluiting
  Breedte kookplaat
  • 65 tot 75 cm(7)
  • 75 tot 85 cm(78)
  • 75+tot+85+cm(0)
  • 85 tot 95 cm(9)
  Aantal branders/kookzones
  Flexibele kookzones
  Met afzuiging
  Rand kookplaat
  Soort kookplaat
  Soort bediening
  Nisdiepte
  t/m
  Nisbreedte
  t/m
  Extra's
  Serie
  Kleur
  Reviewscore
  Status
  Bekijk in winkel

  Inductie kookplaat met afzuiging kopen?

  Kookplaat afzuiging maakt de afzuigkap overbodig!
  Wil je een inductie kookplaat met afzuiging kopen? Een inductiekookplaat met geintegreerd afzuigsysteem maakt een afzuigkap overbodig. Geen grote afzuigkap meer boven je hoofd, maar krachtige afzuiging direct bij het kookveld. Bij Bemmel & Kroon vind je alle inductie kookplaten met ingebouwde afzuiging van A-merken voor de laagste prijs. Via elektronische prijslabels in onze winkels worden onze prijzen namelijk dagelijks vergeleken met de prijzen van de grootste online aanbieders.
  Is een kookplaat afzuiging elders goedkoper, dan wordt onze prijs automatisch aangepast. Omdat de online prijzen in onze webhop gelijk zijn als onze winkelprijzen, betaal je hierdoor bij Bemmel & Kroon altijd de laagste prijs!

  In ons kookveldafzuiging aanbod vind je o.a. inductiekookplaten met afzuiging van merken als: Bora, Miele, Bosch, Siemens, Atag, Neff, Novi, AEG, Etna, Pelgrim en Küppersbusch. Een inductie kookplaat met afzuiging is in iedere keuken, waar je maar wilt, te plaatsen. Bij de indeling van een nieuwe keuken heb je hierdoor volledige vrijheid.

  Werking afzuiging in kookplaat

  Kookveld afzuiging direct bij de bron
  Eén van de nieuwe trends in keukenland is de inductie-kookplaat met ingebouwde afzuiging. Zo heb je geen afzuigkap boven je kookplaat nodig, maar is deze stijlvol in de kookplaat geïntegreerd. Koken en nare kookluchtjes afvoeren met een handige 2-in-1 kookplaat.

  De kookdampen en -geurtjes worden door de in de kookplaat geintegreerde afzuiging meteen weggezogen en krijgen geen kans om op te stijgen. Dit werkt volgens toegepaste natuurkunde. Warme kooklucht met waterdamp stijgt gemiddeld 1 meter per seconde. De afzuigsystemen van de inductiekookplaten zuigen met een snelheid van gemiddeld 4 meter per seconde. Omdat de dwarsstroming groter is dan de stijgsnelheid van de kookdampen is de cleanrate van kookveldafzuiging hoger dan bij een reguliere afzuigkap.
  Je hebt kookveld afzuiging de keuze uit 2 afvoersystemen. Namelijk directe afvoer naar buiten of reiniging van de vervuilde lucht via een koolstoffiltersysteem. Bij de laatste wordt de schone lucht, b.v. via een rooster in de plint, teruggeblazen in de keukenruimte.

  BORA kookveldafzuigingen nergens goedkoper!

  Officiële dealer van BORA kookveldafzuigingen
  BORA is marktleider op het gebied van kookplaten met afzuiging. Als officiële dealer van BORA ben je bij Bemmel & Kroon ook voor kookveldafzuiging van Bora aan het juiste adres. De Bora Basic, Classic, Professional en de nieuwste Bora Pure vind je nergens goedkoper! Neem contact met ons op voor de laagste prijs.

  BORA kookplaten met afzuiging voor de laagste prijs!

  Aansluiting inductie kookplaat met afzuiging

  Wel of geen Perilex aansluiting
  Controleer voor je een inbouw inductie kookplaat met afzuiging bestelt of je in je keuken over het juiste stopcontact beschikt. Op een stopcontact met 2 openingen kan alleen een 1 fase kookplaat worden aangesloten. De meeste inductie kookplaten hebben echter een Perilex aansluiting nodig. Dit is een 5-polig stopcontact en stekker.

  Beschik je in je keuken over een Perilex stopcontact (met 5 openingen), controleer dan het vermogen van de gewenste kookplaat. Is het vermogen meer dan 7360 Watt, dan moet je hiervoor in je meterkast een 3 fasen aansluiting hebben.

  Schuko Gardy stopcontact stekkerPerilex 5-polige stopcontact stekker