• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

logo next125 keukens

next125 brochure

De next125 brochure omvat 148 pagina’s helder keukendesign en inspiratie. Download de Next125 brochure nu op uw computer, tablet of smartphone – of laat hem eenvoudig per post naar uw huis sturen. Beleef de ‘premium’ keukens van next125 in de nieuwste keuken brochure van 2017.  Laat u verleiden binnen de next125 keukenwereld door de kubistische vormgeving, het ultieme lijnenspel, de bijzondere details, de hoge kwaliteit van onze next125 keukens (zowel met greep als greeploos) en door heel bijzondere keukenontwerpen. next125 – ‘meesterlijk in betaalbaar keukendesign’.

Wilt u de next125 brochure digitaal of op papier ontvangen?

Download de next125 brochure als PDF-bestand.

Inspiratie en informatie op uw display: download onze catalogus nu eenvoudig als PDF-bestand. Dan heeft u die altijd en overal bij de hand om ideeën op te doen voor uw nieuwe droomkeuken.

Vraag nu de nieuwste brochure van next125 aan.

Een stap dichter bij uw droomkeuken: vraag nu onze nieuwste catalogus aan. Daarvoor simpelweg uw contactgegevens op het formulier invullen en verzenden. Wij sturen u de catalogus dan per omgaande toe.

Keukenapparatuur voor uw next125 keuken

Luxe keukenapparatuur voor uw next125 keuken

Van uw keukenapparatuur wilt u jaren plezier hebben. Maar welke gaat u kiezen voor uw nieuwe next125 keuken? Naast een enorme hoeveelheid keukenopstellingen ziet u negens in Nederland zoveel apparaten bij elkaar als bij Bemmel & Kroon. En dat is wel zo handig als u een complete keuken inclusief apparatuur wilt aanschaffen. U hoeft u apparaten dan niet zoals bij veel andere keukenwinkels uit een catalogus te kiezen.

Bij Bemmel & Kroon kunt u ze zien én ervaren. Onze apparaten zijn namelijk allemaal aangesloten. Zo kunt u zelf ondervinden of een apparaat u bevalt en welke de juiste voor u is. Want het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat u er precies mee wilt doen, hoe uw gezinssamenstelling is en hoe intensief u er gebruik van maakt. Ons vakkundig personeel kan u alles uitleggen over de apparatuur en laat u het gebruiksgemak ervaren. Bemmel & Kroon helpt u graag bij het maken van de juiste keuze!

Kookplaten voor in uw next125 keuken
Koelkasten voor in uw next125 keuken

Prijzen vergelijken.

Door onze apparaten webwinkel kunnen wij alle keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! U betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor de apparatuur in uw next125 keuken dus altijd de laagste prijs. Alle apparatuur in onze showrooms zijn voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddellijk aan de actuele situatie aangepast. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de laagste prijzen.

De next125 keukens in onze showroom bekijken?

Onze showroom is dé plek om u op het gebied van next125 keukens te laten inspireren. Voor onze adviseurs staat u altijd centraal. Zij nemen met hun vakkennis uitgebreid de tijd bij het plannen van uw droomkeuken – zodat die tot in het kleinste detail aan uw wensen en behoeften voldoet. Een keuken ontwerpen die helemaal past bij uw levensstijl, daar draait het om bij Bemmel & Kroon. Door onze ruime keukencollectie en scherp geprijsde apparatuur kunnen we voor elke smaak en voor elk budget een keuken ontwerpen!

Keukenapparatuur in onze showroom

Bij Bemmel & Kroon vindt u keukens en keukenapparatuur onder één dak

Onze next125 showroom in Den Haag

De next125 keukens zijn te bezichtigen in onze showrooms in Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius.