• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

logo next125 keukens

NX 870 Fenix mokkabruin

De NX 870 Fenix mokkabruin / Noten natuur is één van de nieuwe keukens uit de next125 keukencollectie. Wordt de keuken een woonkamer of de woonkamer een keuken? Een vraag die eenvoudig kan worden beantwoord als men naar deze keuken kijkt. De aan beide zijden open kast als ruimtelijk element benadrukt het woonkarakter op subtiele wijze en slaat tevens een brug tussen koken en eten. De bewuste frontvormgeving in noten natuur en het weglaten van grepen, mogelijk gemaakt door de geintegreerde Tip-on-uitrusting, straalt rust en eenvoud uit.

Het gerichte gebruik van het innovatie materiaal Fenix in mokka bruin met zijn onderhoudsvriendelijke anti-vingerprint-eigenschappen en keramische elementen als nis en werkblad, versterken het gezellige karakter. Ook wordt de blik niet verstoord door een afzuigkap, aangezien direct bij de kookplaat naar onderen wordt afgezogen. Of de verlichting in de nis, die s’avonds ook als effectverlichting kan worden gebruikt. Zo ontstaat een leefruimte die het samenspel tussen woon- en keukengedeelte ondersteund.

next125 NX 870 - Keramisch werkblad
next125 NX 870 - Afwerking fronten
next125 NX 870 - Kookeiland met kookplaat

Uitvoering next125 NX870

De uitvoering van de next125 NX870 is volledig naar uw wensen aan te passen. Zo zijn next125 design keukens leverbaar met fronten in verschillende materialen en designs en heeft u met de indelingsmogelijkheden van next125 equipment en next125 Primus de keuze uit een veelvoud aan bijzondere opbergmogelijkheid. Voor netjes ingedeelde laden en kasten biedt next125 de praktische Flex-boxen die zijn gemaakt van echt hout en er zien subliem uit zien.

next125 NX 870 - Keramische achterwand
next125 NX 870 - Spoelbak in keramiek aanrecht

Front design NX 870

De NX 870 is leverbaar met de volgende fronten:

NX 870 - V162F - Fenix Alpinewit softmat AFP
V162F – Fenix Alpinewit softmat AFP
NX 870 - V492F - Fenix Mokkabruin softmat AFP
V492F – Fenix Mokkabruin softmat AFP
NX 870 - V187F - Fenix Onyxzwart softmat AFP
V187F – Fenix Onyxzwart softmat AFP

De NX 870 Fenix in een andere opstelling?

Deze premium NX 870 keuken uit de next125 keukencollectie kan in elke gewenste opstelling worden geleverd. In onze Mega showrooms in Den Haag, Zoeterwoude en Cruquius hebben wij een groot aantal keukenopstellingen van A-klasse keukenmerken. Laat u inspireren door praktische en stijlvolle ideeën voor uw nieuwe next125 keuken. U heeft bij ons de keuze uit een oneindige combinatie van kleuren, materialen en opstellingen. Bijna iedere keuken is zo volledig aan te passen naar uw persoonlijke smaak.

Onze keukenontwerpers luisteren graag naar uw wensen en bespreken daarna de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen zij geheel vrijblijvend een 3D tekening van uw design maken. Kom dus gerust langs om inspiratie op te doen voor uw nieuw keuken.

Deze keuken met keramiek fronten voor de laagste prijs? Kom langs, neem contact op of maak een afspraak!