• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

Flex-Box kast-en lade indelingen voor next125

De praktische Flex-Boxen, gemaakt van echt hout zien er subliem uit en zorgen voor netjes opgeruimde kasten en lades. De Flex-Boxen zijn precies afgestemd op de afmetingen van de next125 kasten, zeer veelzijdig en flexibel. Ze zijn stapelbaar en verschuifbaar waardoor ze zelfs plaats bieden aan de kleinste dingen en tegelijkertijd ruimte creëren voor potten en pannen.  Zelfs in wandkasten en hoge kasten verrichten de Flex-Boxen goed werk als het gaat om het sorteren en groeperen voor opgeruimde en overzichtelijke kasten.

Bekijk de video van de next125 Flex-Boxen om nader kennis te maken met dit geweldige indelingssysteem.

next125 Flex-Boxen kast- en lade indeling
Opgeruimde lades met flex-boxen van next125
next125 Flex-Box systeem van echt hout
Flex-Boxen de design oplossing van next125 voor opgeruimde lades en kasten.
Flex-Box opgeruimde kasten lades
Flex-Box variant met pannen

De sublieme Flex-Boxen van next125 in onze showroom bekijken?

Wilt u de sublieme Flex-Boxen gemaakt van next125 live bekijken? In onze showrooms in ZoeterwoudeDen Haag en Cruquius bieden wij u een groot aantal keukens die zijn voorzien van praktische Flex-boxen voor keurig opgeruimde kasten en lades. Laat u inspireren door praktische en stijlvolle ideeën voor uw nieuwe next125 keuken. U heeft bij ons een ruime keuze om oneindige te combineren met kleuren, materialen en opstellingen. Bijna elke keuken is zo volledig aan te passen naar uw persoonlijke wensen.

Onze keukenadviseurs luisteren graag naar uw wensen en bespreken daarna met u de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen zij geheel vrijblijvend een 3D tekening van uw droomkeuken maken. Kom dus gerust langs om inspiratie op te doen voor uw nieuw keuken.

Een next125 designkeuken voor de laagste prijs? Kom langs, neem contact op of maak een afspraak!