• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

Pelgrim fornuizen

Pelgrim

Koken voor de hele familie met een fornuis van Pelgrim
Een fornuis is een combinatie van een kookplaat en één of twee ovens. Een Pelgrin fornuis is een echte eyecatcher in je keuken en is zowel vrijstaand te plaatsen als strak in te bouwen tussen de keukenkastjes. Een fornuis is voorzien van een brede RVS vangschaal met verschillende soorten gasbranders; van sudderpit tot wokbrander. Pelgrim heeft fornuizen van 90 cm breed en door deze breedte heb je alle ruimte om te koken; koken voor de hele familie is dus een fluitje van een cent. Een fornuis geeft je keuken een prachtige professionele uitstraling. Heb je het fornuis tegen de wand staan? Maak dan het plaatje af met een RVS achterwand en bijpassende afzuigkap.

Bel voor de scherpste prijs voor een Pelgrim fornuis met onze klantenservice 070 – 301 34 74

Pelgrim NF960MATA gasfornuis

Pelgrim NF960MATA – Fornuis met multifunctionele oven, 90 cm breed

Pelgrim NF942RVSA gasfornuis

Pelgrim NF942RVSA – Fornuis met multifunctionele oven, 90 cm breed

Pelgrim NF970RVSA gasfornuis

Pelgrim NF970RVSA – Fornuis met multifunctionele oven, 90 cm breed

Kenmerken Pelgrim fornuis

De fornuizen van Pelgrim zijn onderverdeel in 60 cm en 90 cm brede fornuizen. Waar je bij het fornuis van 60 cm één oven tot je beschikking hebt is het fornuis van 90 cm ook leverbaar met twee multifunctionele ovens. Hieronder staan de belangrijkste kenmerken per oven formaat voor je opgesomd. Het aantal beschikbare kenmerken is afhankelijk van het fornuis dat je kiest.

Pelgrim fornuis 60 cm

Het aantal beschikbare kenmerken van de 60 cm brede fornuizen is afhankelijk van het type fornuis dat je kiest.

Pelgrim fornuis 90 cm

Het aantal beschikbare kenmerken van de 90 cm brede fornuizen is afhankelijk van het type fornuis dat je kiest.

PELGRIM fornuis voor de laagste prijs

Fornuizen van het merk Pelgrim worden alleen verkocht via de vakhandel. Via onze webshop (en andere webshops in Nederland) zul je daarom geen Pelgrim fornuis kunnen kopen. Je bent echter van harte welkom in één van onze showrooms.

Bij Bemmel & Kroon kun je de fornuizen zien én ervaren. Ons vakkundig personeel kan je alles over de fornuis uitleggen en laat je het gebruikersgemak ervaren. Onze apparaten zijn namelijk allemaal aangesloten. Zo kun je zélf ervaren of een apparaat je bevalt en welke de juiste voor je is. Want het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat je er precies mee wilt doen, hoe jouw gezinssamenstelling is en hoe intensief je er gebruik van maakt. Bemmel & Kroon helpt je graag bij het maken van de juiste keuze!

Koop je PELGRIM gasfornuis voor de laagste prijs!

Kom langs in onze showroom!

Het uitzoeken van de juiste apparatuur voor je keuken vraagt om goed advies. Kom daarom gerust langs in één van onze showrooms om alle Pelgrim apparatuur te zien en te ervaren. Naast alle werkend opgestelde apparaten vind je hier ook een enorme hoeveelheid complete keukens. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. In ons showroom bieden gespecialiseerde adviseurs je graag de helpende hand bij het maken van de juiste keuze.

Voor elke thuiskok het juiste gasfornuis.
Onze keukenshowroom in Cruquius
Pelgrim vaatwassers in onze showroom
Keukens en inbouwapparatuur in één winkel
Keukenshowroom: De next125 -keukencollectie
Pelgrim kookplaten
Onze keukenshowroom in Den Haag.
Keuken voor kookdemonstratie en masterclasses

Foto’s

Pelgrim fornuis
Pelgrim gasfornuis

Unieke garantie

Pelgrim is zó overtuigd van de kwaliteit van hun apparatuur, dat zij een unieke garantie aanbieden. Standaard ontvang je een fabrieksgarantie van 2 jaar. De mogelijkheid bestaat om deze garantie met 3 of 6 jaar te verlengen.*

Tot 8 jaar garantie

Wanneer je in één koop tot en met drie (of minder) Pelgrim inbouw- en/of vrijstaande apparaten aankoopt, ontvangt je na registratie vijf jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende drie jaar betaal je slechts de voorrijkosten. Wanneer je in één koop minstens vier Pelgrim inbouwapparaten aankoopt, ontvang je na registratie maar liefst acht jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende zes jaar betaal je slechts de voorrijkosten.

* Je dient de nieuwe Pelgrim apparaten binnen 30 dagen na aankoop te registreren. Registreren kan eenvoudig via www.pelgrimservice.nl of telefonisch via 0900 555 00 03 (€ 1,- per gesprek).

Pelgrim garantie - Tot 8 jaar garantie

Certimark Garantiekeurmerk 5 sterren

Maximale score Certimark Garantiekeurmerk

Pelgrim heeft in november 2014 als eerste fabrikant in Nederland een 5-sterren Certimark Garantiekeurmerk verkregen. Dit betekent dat als je keukenapparatuur van Pelgrim koopt, je kunt rekenen op een garantieservice van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Certimark, hét garantie-instituut van Nederland, heeft de garantievoorwaarden en de  serviceorganisatie van Pelgrim objectief beoordeeld met een 5-sterren garantieklasse, de maximale score van de Certimark garantie-audit.

Gasfornuis bediening
Kip in oven van gasfornuis

Vrijblijvend gasfornuis advies?

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van alle Pelgrim apparatuur waaronder het gasfornuis. Naast gasfornuizen van Pelgrim leveren wij ook alle andere Topmerken die in Nederland verkrijgbaar zijn. In onze showroom kun je deze eenvoudig vergelijken. Onze deskundige adviseurs kunnen je uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Zij vertellen je de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat jij een fornuis kiest dat volledig aansluit bij jou wensen en kookgedrag! Kom voor vrijblijvend advies over de voor jou meest geschikte apparatuur langs in één van onze winkels.

Productgroepen Pelgrim keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van Pelgrim is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over Pelgrims fornuizen meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.