• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

Pelgrim Ovens

Pelgrim

Opwarmen, bakken of stomen
Wanneer je alleen iets wilt opwarmen of een heerlijke ovenschotel wilt maken, Pelgrim biedt voor alle soorten bereidingen een oven of magnetron. Ga je voor alleen opwarmen dan is de solo magnetron perfect voor jou. Een combi-magnetron biedt net iets meer opties: bakken én grillen. Zoek je mogelijkheden om grote ovengerechten op verschillende niveaus te bakken dan bieden de ovens en ovens met magnetron-functie uitkomst. In een combi-stoomoven bereid je jou gerechten op één van de gezondste manieren. Onze garantie: alle apparaten blinken uit in schoonmaak-, onderhouds- en bedieningsgemak

Bel voor de scherpste prijs voor een Pelgrim oven met onze klantenservice 070 – 301 34 74

Productvoordelen Pelgrim ovens

Insteekniveaus

Insteekniveaus
Pelgrim ovens hebben vier of vijf insteekniveaus, afhankelijk van de nismaat. Je kunt dus op meerdere niveaus tegelijkertijd bakken. Maak je veel gebruik van je oven en moeten de bakplaten er vaak in en uit? Dan zorgen de telescoopgeleiders voor extra gebruikersgemak. Via deze soepel lopende geleiders kun je de bakplaten volledig in- en uitschuiven zonder dat ze kantelen.

Pyrolyse

Pyrolyse
Pyrolyse verandert het hardnekkigste vuil op hoge temperatuur (465-500˚C) in as. Daarna kun je de binnenruimte eenvoudig reinigen met een vochtige doek. Deze functie is veilig, want de speciaal gelaagde deuren met 4 glaslagen zorgen ervoor dat de temperatuur aan de buitenkant nooit te hoog op loopt.

Koele ovendeur en uitneembare binnenruit

Koele ovendeur en uitneembare binnenruit
Al onze ovens hebben een deur die koel blijft aan de buitenkant. De binnenruit is volledig glad en eenvoudig te reinigen. Ook is de binnenruit zonder gereedschap makkelijk uit te nemen voor een grondigere reiniging.

Kernthermometer

Kernthermometer
Bereid je regelmatig fijne stukken vlees zoals een rosbief en wil je precies weten wanneer het gerecht perfect is? Kies dan voor een oven met kernthermometer. Je stelt dan vooraf een temperatuur in. De oven schakelt uit wanneer de ingestelde kerntemperatuur is bereikt.

Uitneembare zijrekjes

Uitneembare zijrekjes
Het kan zo simpel zijn: dankzij de snel uitneembare zijrekjes maak je de oven van binnen veel makkelijker schoon.

Softclose ovendeur

Softclose ovendeur
Vrijwel alle Mooi Samen ovens zijn uitgerust met softclose. Laat u de deur los, dan vangt het softclose-systeem de deur op om vervolgens fluisterzacht te sluiten.

Multifunctionele ovens

Een greep uit ons multifunctionele oven aanbod

De multifunctionele ovens van Pelgrim zijn leverbaar in verschillende nis maten en hebben een binnenruimte die uiteen loopt van 52 liter bij de ovens van 45 cm tot een XL binnenruimte van 75 liter.

Stoomschoonprogramma

Stoomschoonprogramma
Uw (combi-)magnetron of oven maakt zichzelf zo goed als schoon. Het stoomschoonprogramma maakt in ongeveer een half uur al het vuil los. Dat haalt u daarna met een doekje makkelijk weg.

XL bakoppervlak

XL bakoppervlak
Een mooie slimme oven, en tóch een heel ruime bakplaat. Met een kwart meer oppervlak dan andere merken, bakt u geen veertig koekjes, maar makkelijk vijftig.

Vlekvrij RVS

Stoomschoonprogramma
Uw (combi-)magnetron of oven maakt zichzelf zo goed als schoon. Het stoomschoonprogramma maakt in ongeveer een half uur al het vuil los. Dat haalt u daarna met een doekje makkelijk weg.

Hetelucht ovens

Ons hetelucht oven aanbod

De hetelucht ovens van Pelgrim hebben een nis maat van 60 cm en hebben een binnenruimte die uiteen loopt van 62 liter bij de OVM326RVS tot binnenruimte van 67 liter bij de overige type nummers.

Combi-stoomovens

Een greep uit ons combi-stoomoven aanbod

Gezond koken
Stomen is een van de gezondste manieren om je eten te bereiden. Je kookt vetvrij en behoudt zoveel mogelijk vitamines en mineralen. Het is ideaal voor het (gelijktijdig) bereiden van vis en groentes, rijst of pasta. En, ook heel belangrijk, gestoomde gerechten behouden hun smaak en kleur!
Pelgrims combi-stoomoven kan echter meer dan alleen stomen; je houdt er makkelijk gerechten in warm en warmt ze perfect op. Dit opwarmen (regenereren) met stoom is ideaal: de gerechten worden met stoom opgewarmd waardoor ze niet uitdrogen. Opgewarmde pasta smaakt dan alsof net gekookt. Tomaten ontvellen, borden voorverwarmen of au-bain marie verwarmen; ook allemaal voordelen van een combi-stoomoven.

Klanten aan het woord over de Pelgrim combi stoomoven

Productvoordelen Pelgrim Combi-stoomovens

Multistoom 360 graden

Multistoom 360°
Dankzij de vier geperforeerde openingen in de hoeken van de achterwand verspreidt de stoom zich evenwichtig voor een mooi totaal bereik van stoom.

Puurstoom

Puur stoom
Het cycloon systeem, een stoomdoorvoer techniek, voorkomt dat er druppels water in de oven komen. Daarbij zorgt de onderwarmte ervoor dat, indien er toch druppels water worden gevormd omdat stoom in aanraking komt met koude ingrediënten, deze gelijk condenseren.

Fasebakken

Wil je zelf de touwtjes in handen houden bij het bereiden van het gerecht en alle baken stoomfuncties stap voor stap instellen? Dat kan! Pelgrim noemt dit fasebakken. Bij fasebakken bak je letterlijk je gerecht in verschillende fases. Elke fase voegt dan een extra stap toe in het bakproces. Gril bijvoorbeeld vlees eerst aan de bovenkant bruin (fase 1), verwarm het daarna met de heteluchtfunctie (fase 2) en gaar het tot slot na met stoom (fase 3). Malser en krokanter kun je het niet krijgen! Stoom kan veel voor het gerecht betekenen; het maakt vlees malser en brood knapperiger dan wanneer je enkel de heteluchtfunctie gebruikt.

Fasebakken
Waterreservoir

Waterreservoir
Het waterreservoir van 1,3 liter is slim gepositioneerd voor eenvoudig gebruik. Het heeft ruim voldoende inhoud voor het bereiden van een volledige maaltijd en is compleet uitneembaar zodat hij makkelijk te vullen is onder de kraan.

XL inhoud

XL-inhoud
De combi-stoomoven, een volwaardige oven om mee te bakken en een stoomoven in één met maar liefst 75L inhoud (ook verkrijgbaar in 52L). De grootste op de Nederlandse markt! Volop ruimte voor gezonde en smaakvolle gerechten.

Ovens met magnetronfunctie

Ons oven met magnetronfunctie aanbod

De (hetelucht)ovens met magnetronfunctie hebben een bijzonder grote inhoud van maar liefst 51 liter. Volop ruimte om te bakken, grillen en verwarmen. En niet te vergeten: stomen! In enkele minuten stoom je makkelijk je groenten. Mooi makkelijk is ook het stoomschoonprogramma waarbij in slechts een half uur de oven wordt schoongestoomd.

PELGRIM oven voor de laagste prijs

Ovens van het merk Pelgrim worden alleen verkocht via de vakhandel.  Via onze webshop (en andere webshops in Nederland) zul je daarom geen Pelgrim oven kunnen kopen. Je bent echter van harte welkom in één van onze showrooms.

Bij Bemmel & Kroon kun je de inbouw ovens zien én ervaren. Ons vakkundig personeel kan je alles over de oven uitleggen en laat je het gebruikersgemak ervaren. Onze apparaten zijn namelijk allemaal aangesloten. Zo kun je zélf ervaren of  een apparaat je bevalt en welke de juiste voor je is. Want het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat je er precies mee wilt doen, hoe jouw gezinssamenstelling is en hoe intensief je er gebruik van maakt. Bemmel & Kroon helpt je graag bij het maken van de juiste keuze!

Koop je PELGRIM oven voor de laagste prijs!

Kom langs in één van onze showrooms!

Het uitzoeken van de juiste apparatuur voor je keuken vraagt om goed advies. Kom daarom gerust langs in één van onze showrooms om alle Pelgrim apparatuur te zien en te ervaren. Naast alle werkend opgestelde apparaten vind je hier ook een enorme hoeveelheid keuken opstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. In ons showroom bieden gespecialiseerde adviseurs je graag de helpende hand bij het maken van de juiste keuze.

Pelgrim kookplaten
Onze keukenshowroom in Cruquius
Voor elke thuiskok het juiste gasfornuis.
Keukens en inbouwapparatuur in één winkel
Keukenshowroom: De next125 -keukencollectie
Pelgrim vaatwassers in onze showroom
Onze keukenshowroom in Den Haag.
Keuken voor kookdemonstratie en masterclasses

Mooi Samen is niet alleen

Pelgrim is er voor iedereen. Of u nu een lekkere taart wilt bakken. Een ovenschotel. Of een uitgebreid diner voor vrienden. U lekker thuis voelen. Dat kan perfect met de Mooi Samen ovenlijn van Pelgrim. Bij de apparaten uit de Mooi Samen lijn van Pelgrim staat gebruikersgemak voorop. Bij de ontwikkeling van onze ovens, magnetrons en bijpassende apparaten hebben we niet alleen naar het design gekeken. Maar vooral ook naar de functionaliteit. Stuk voor stuk zijn het apparaten die heel eenvoudig te bedienen zijn. En wat ook makkelijk is: de apparaten zijn perfect te combineren. Wat de wens ook is. Er is een combinatie die perfect aansluit bij die wens. Naast vlekvrij RVS is vrijwel de gehele lijn verkrijgbaar in matzwart; zo krijgt uw keuken een volstrekt andere luxe uitstraling.

Introductiefilm Mooi Samen ovenlijn

Pelgrim Combi stoomoven; trends en ontwikkelingen stomen

Perfect te combineren

Alle apparaten uit de Mooi Samen lijn zijn perfect met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld een set met een 45 cm nis combi-magnetron, een 60 cm nis oven en vul dit aan met een handige accessoirelade. De 45 en 60 cm nis apparaten met LCD en TFT display hebben dezelfde hoogte en zijn horizontaal en verticaal mooi uit te lijnen. Zo creëer je in je keuken een prachtig panorama effect. De 45 en 60 cm nis apparaten met 2 knopsbediening zijn mooi verticaal te combineren. Naast vlekvrij RVS is vrijwel de gehele lijn verkrijgbaar in matzwart; zo krijgt jouw keuken een volstrekt andere luxe uitstraling.

Unieke garantie

Pelgrim is zó overtuigd van de kwaliteit van hun apparatuur, dat zij een unieke garantie aanbieden. Standaard ontvang je een fabrieksgarantie van 2 jaar. De mogelijkheid bestaat om deze garantie met 3 of 6 jaar te verlengen.*

Tot 8 jaar garantie

Wanneer je in één koop tot en met drie (of minder) Pelgrim inbouw- en/of vrijstaande apparaten aankoopt, ontvangt je na registratie vijf jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende drie jaar betaal je slechts de voorrijkosten. Wanneer je in één koop minstens vier Pelgrim inbouwapparaten aankoopt, ontvang je na registratie maar liefst acht jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende zes jaar betaal je slechts de voorrijkosten.

* Je dient de nieuwe Pelgrim apparaten binnen 30 dagen na aankoop te registreren. Registreren kan eenvoudig via www.pelgrimservice.nl of telefonisch via 0900 555 00 03 (€ 1,- per gesprek).

Pelgrim garantie - Tot 8 jaar garantie

Certimark Garantiekeurmerk 5 sterren

Maximale score Certimark Garantiekeurmerk

Pelgrim heeft in november 2014 als eerste fabrikant in Nederland een 5-sterren Certimark Garantiekeurmerk verkregen. Dit betekent dat als je keukenapparatuur van Pelgrim koopt, je kunt rekenen op een garantieservice van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Certimark, hét garantie-instituut van Nederland, heeft de garantievoorwaarden en de  serviceorganisatie van Pelgrim objectief beoordeeld met een 5-sterren garantieklasse, de maximale score van de Certimark garantie-audit.

Gezond smaakvol en makkelijk stomen
Oven combinatie in keuken

Vrijblijvend oven advies?

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van alle Pelgrim apparatuur waaronder de oven. Naast ovens van Pelgrim leveren wij ook alle andere Topmerken die in Nederland verkrijgbaar zijn. In onze showroom kun je deze eenvoudig vergelijken. Onze deskundige adviseurs kunnen je uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Zij vertellen je de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat jij een oven kiest dat volledig aansluit op jou wensen en kookgedrag! Kom voor vrijblijvend advies over de voor jou meest geschikte apparatuur langs in één van onze winkels.

Productgroepen Pelgrim keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van Pelgrim is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over Pelgrims oven meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.