QuickDrive logo

Samsung QuickDrive wasmachine

Samsung’s QuickDrive technologie halveert de wastijd zonder afbreuk te doen aan prestaties. De nieuwe WW8800M wasmachine met QuickDrive-technologie versnelt het wassen zonder afbreuk te doen aan wasresultaat. De wasmachine beschikt over een App met een wasassistent (de Q-rator) en de veelgeprezen AddWash deur. Deze extra deur in bovenste deel van de wasmachine deur maakt het mogelijk wasgoed toe te voegen terwijl de wasmachine al draait.

QuickDrive technologie onthulling op de IFA 2017

De revolutionaire nieuwe wasmachine met QuickDrive technologie is door Samsung Electronics onthuld op IFA 2017 in Berlijn. In het hart van de WW8800M wasmachine bevind zich Samsung’s exclusieve QuickDriv-technologie. Hierdoor kunnen consumenten de tijd die nodig is voor het draaien van een volledige was drastisch verminderen tot de helft van de tijd. Met de Super Speed-instelling is het draaien van een dagelijkse hoeveelheid wasgoed voltooid in slechts 39 minuten. Dit biedt consumenten de tijdbesparende oplossing die ze altijd al wilde, maar nooit hebben gehad. En dit alles zonder compromis op de wasprestaties, energie-efficiëntie, zorg voor de kleding en duurzaamheid.

Hoe werkt QuickDrive

Bij QuickDrive draait alles om de nieuwe Q-Drum trommel. Deze revolutionaire trommel bestaat uit 2 losse delen. De unieke Q-Drum bestaat bestaat uit een grote trommel en een plaat aan de achterkant die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Een conventionele wasmachine verplaatst kleren tijdens het draaien herhaaldelijk omhoog en omlaag. De WW8800M verplaatst de kleding daarentegen niet alleen van de bovenkant naar de onderkant van de trommel. De plaat aan de achterkant van de trommel introduceert daarnaast ook nog een heen en weer gaande beweging. Hierdoor wordt de kleding die achterin de trommel ligt niet alleen rond gedraaid, maar ook van achter naar voren bewogen. Er ontstaat zo veel meer beweging waardoor het vuil sneller en geleidelijker uit de kleding wordt verwijderd

Bovendien is Samsung’s ongeëvenaarde QuickDrive technologie onafhankelijk getest door Intertek,’s werelds grootste test en inspectie organisatie. Intertek heeft bevestigd dat deze technologie zorgt voor hetzelfde wasresultaat en zorg voor het textiel als bestaande producten, terwijl de wastijd wordt verminderd. QuickDrive vermindert de wastijd met 50% en het energieverbruik met 20% zonder afbreuk te doen aan het wasresultaat.

De QuickDrive Q-drum trommel

Kortere programma’s met minder energie

Door QuickDrive wordt de duur van een wasbeurt tot 50% verkort en het energieverbruik met 20% teruggebracht:

 • Het Superspeed-programma van 59 naar 39 minuten;
 • het super-eco-wasprogramma van 115 naar 58 minuten;
 • het katoenprogramma van 131 naar 66 minuten;
 • het eco-katoen programma gaat van 279 min naar 138 minuten.

De Samsung QuickDrive technologie waarbij de trommel 2 onafhankelijke bewegingen maakt werkt niet bij elk wasprogramma. Voor delicaat wasgoed zoals wol gebruikt de machine maar één beweging.

Kortere wasprogramma's door QuickDrive technologie
De WW8800M Smartphone App
Samsung QuickDrive- wasmachine in washok

App met een wasassistent

Gedurende de wasbeurt biedt Samsung QuickDrive een scala van slimme en handige functies. De WW8800M wasmachine heeft een App met een wasassistent genaamd Q-rator. Deze app beschikt over drie slimme functies die u helpen de was eenvoudiger te doen.

 • Laundry Planner
  Deze functie biedt je de mogelijkheid de eindtijd van een wasbeurt in te stellen, waardoor je jou agenda op je eigen voorwaarden kunt beheren.
 • Laundry Recipe
  Bij deze functie geef je de kleur en het stoftype van je was in en hoe vuil die is. De wasmachine geeft hierna automatische aanbevelingen voor het beste wasprogramma. Dit zorgt ervoor dat je niet hoeft te gokken over welk wasprogramma het beste is.
 • HomeCare Wizard
  Deze wizard geeft je inzicht in je wasgedrag; hoeveel wassen je hebt gedraaid, welke programma’s je het meest gebruikt en hoeveel energie dat heeft gekost. Bovendien geeft de wizard proactief een waarschuwing over mogelijke problemen en biedt snelle probleemoplossende ondersteunen.
Laundry Planner
Laundry Recipi
HomeCare Wizard

Ontworpen voor een hogere duurzaamheid en kostenefficiëntie

De WW8800M is ontworpen voor langdurige prestaties en uitgerust met Samsung’s Digitale Inverter-technologie. De WW8800M reduceert hierdoor geluid en helpt energieverbruik te verminderen terwijl het uitzonderlijke duurzaamheid biedt, waardoor de wasmachine haar uitstekende wasprestaties en zorg behoudt. Daarnaast biedt de WW8800M diverse energiebesparende functies, inclusief de mogelijkheid om tot 50% meer te besparen op energie dan de hoogste A +++ energie-efficiëntie standaard. Hij gebruikt ook gebruikt een keramische Heater+ met een nieuw soort anti-adhesie coating, die zorgt voor tot 55 procent minder omvang opbouw dan conventionele keramische verwarmingselementen . Dit helpt het verwarmingselement zijn prestaties langer te behouden met meer duurzaamheid.

Samsung QuickDrive wasmachine met AddWash

Nooit meer wasgoed vergeten met AddWash

De WW8800M is tevens voorzien van Samsung’s innovatieve AddWash. Deze functie geeft gebruikers de mogelijkheid geeft om kledingstukken tijdens de wascyclus toe te voegen. Van een vergeten sok tot een delicaat kledingstuk dat pas later aan het wasgoed mag worden toegevoegd. AddWash laat gebruikers zelfs wasmiddel of wasverzachter toevoegen op een later tijdstip. De combinatie van de Q-rator en AddWash creëert een synergetische effect dat het gebruikersgemak nog verder verhoogt en het wassen vereenvoudiging.

Samsung EcoBubble technologie

Samsung EcoBubble technologie

De nieuwe WW8800M heeft bovendien veel van Samsung’s uitstekende was technologieën, zoals EcoBubble™. Met EcoBubble wordt een krachtige wasresultaat behaald door menging van lucht en water voor het genereren van kleine wasmiddel bubbels die sneller in stoffen doordringen. Hierdoor wordt het effect van het wasmiddel gemaximaliseerd, zelfs bij lage temperaturen.

Samsung QuickDrive promotie video’s

Verkrijgbaarheid

De Samsung WW8800M met QuickDrive-technologie is vanaf maart 2018 in Nederland beschikbaar. Uiteraard zal deze revolutionaire nieuwe wasmachine die de wastijd halveert bij Bemmel & Kroon dan te koop zijn in onze apparaten webshop voor de laagste prijs.