Siemens studioLine logo

Siemens studioLine oven video’s

De Siemens studioLine ovens zijn uitgerust met vele innovatieve functies. Daarnaast zijn de meeste studioLine ovens uitgerust met vele innovatieve extra‘s zoals: PulseSteam, Kerntemperatuurmeter, bakingSensor, telescooprails en een pizzavorm. Bekijk de video’s hieronder voor meer informatie over de innovatieve functies en vele extra’s waarmee de exclusieve lijn van Siemens studioLine is uitgevoerd.

Voordelen van vervangen: Siemens bakovens, magnetrons en stoomovens.

Het vervangen van uw oude oven of magnetron kan vele voordelen met zich mee brengen.
De nieuwe Siemens ovens zijn uitgerust met innovatieve functies, waardoor u tijd en energie bespaart.

Siemens varioSpeed: 100% smaak binnen 50% van de tijd

Smaak heeft exact de tijd nodig die u heeft. Het is heel eenvoudig om twee keer zo snel te zijn, één druk op de knop is voldoende. Door naast de gebruikelijke manier van verwarmen ook de geïntegreerde magnetron van Siemens te gebruiken, kan de bereiding van gerechten worden versneld met behoud van de perfecte kwaliteit. De iQ700 oven met varioSpeed is beschikbaar in de nishoogtes 45 en 60cm.

Siemens activeClean pyrolyse: uw oven reinigt zichzelf

Het reinigingssysteem activeClean van Siemens klinkt te mooi om waar te zijn: met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf. Het automatische programma gebruikt hoge temperaturen om etensresten tot as te verbranden. U hoeft na afloop alleen maar een doekje door de oven te halen en u bent al klaar. De telescooprails met stopfunctie is nu ook geschikt voor activeClean. Met de telescoopfunctie schuift u uw bakblikken, roosters en braadsledes stabiel en recht uit deze oven. De telescooprails schuiven aan beide kanten soepel uit en stoppen automatisch op de verste stand.

Siemens pulseSteam: in een handomdraai krokante en sappige gerechten

Met de Siemens pulseSteam-functie maakt u in een handomdraai perfect krokante en sappige gerechten klaar. Tijdens het bakproces wordt automatisch stoom toegevoegd.

Siemens Kerntemperatuurmeter: voor de beste braadresultaten

De beste braadresultaten behaalt u nu heel eenvoudig met de Siemens kerntemperatuurmeter. Met drie meetpunten meet de innovatieve kerntemperatuurmeter de kerntemperatuur van uw gerechten. Deze functie gebruikt u bij tal van gerechten. Hij is zelfs geschikt voor de geïntegreerde magnetron en de pulseSteam-functie.

Siemens 4D hetelucht: voor een perfect bakresultaatmens 4D hetelucht: voor een perfect bakresultaat

Waar u uw gerecht ook in de oven plaatst, u heeft altijd een perfect bakresultaat. De hoogte van het bakrooster of de bakplaat is niet meer belangrijk. De innovatieve iQdrive-motor van Siemens verdeelt de warmte nog beter in uw oven. Zo krijgt u altijd hét perfecte gerecht.

Siemens geïntegreerde magnetron: uw gerecht sneller klaar met de bekende kwaliteit

De nieuwe iQ700 ovenrange van Siemens bestaat uit 4 verschillende typen ovens. U kunt kiezen uit een varioSpeed bakoven met magnetron, een bakoven met fullSteam, een bakoven met pulseSteam en een conventionele bakoven. Met onze neiuwe varioSpeed bakoven gebruikt u naast de gebruikelijke manier van verwarmen ook de geïntegreerde magnetron. De bereiding van gerechten wordt tot 50% versneld, zonder dat dat ten koste gaat van de perfecte kwaliteit.

Siemens fullSteam: bakken met 100% stoom

Met een iQ700 stoomoven maakt u de lekkerste gerechten klaar. De stoomfunctie van Siemens zorgt voor perfecte groenten en aardappelen zonder dat daarbij smaak, kleur en vitaminen verloren gaan. En doordat er geen vet of olie aan te pas komt, is het eindresultaat niet alleen bijzonder smakelijk, maar ook nog eens erg gezond. Met de stoomfunctie kunt u maaltijden ook opnieuw opwarmen.

Siemens coolStart: nooit meer voorverwarmen

Met de coolStart-functie van Siemens hoeft u uw oven nooit meer voor te verwarmen bij bijvoorbeeld een diepvriespizza. Met dit slimme verwarmingssysteem bereidt u snel bevroren producten in de tijd zoals op de verpakking is aangegeven. Zónder voorverwarmen!

Siemens cookControl Plus: uw chef

Kies het gerecht dat u wilt bereiden en de Siemens cookControl plus-functie geeft direct de aanbevolen instellingen aan voor het perfecte bakproces. Hierdoor wordt het beste resultaat voor de vele gerechten bereikt, die zijn voorgeprogrammeerd in de cookControl Plus van Siemens.

Siemens bakingSensor: uw oven weet wanneer het gerecht klaar is

Met de bakingSensor van Siemens weet uw oven zelf wanneer het gerecht klaar is. U hoeft het gerecht alleen nog maar in de oven te plaatsen. Door de innovatieve sensortechnologie voert uw oven het bakproces automatisch uit. De bakingSensor controleert de vochtigheid in uw oven en detecteert hieraan wanneer uw gerecht klaar is.

Siemens activeClean: nooit meer je oven schoonmaken!

Het activeClean reinigingssysteem van Siemens reinigt de oven zelfstandig met één druk op de knop. Het automatische programma gebruikt hoge temperaturen om resten van gemaakte gerechten tot as te veeranderen. U hoeft alleen maar een doekje door de oven te halen en u bent al klaar. Dit scheelt u tijd, moeite en u hoeft nooit meer dure en milieubelastende schoonmaakmiddelen aan te schaffen!. Het activeClean reinigingssysteem is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens energiezuinig.

https://youtube.com/watch?v=AWBGbLPGSp0