Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

ATAG inbouw koffiemachine

ATAG logo We love to CookInbouw koffiemachines van ATAG zie je in de hedendaagse keuken steeds vaker terug. De koffiemachine is een ware trend te noemen. Door de koffiemachine op een centraal punt in je keuken in te bouwen wordt het een echte blikvanger.

Je kunt de machine met andere inbouwapparaten zoals een (stoom)oven en magnetron, mooi in lijn brengen. Het geheel krijgt hierdoor een veel strakkere look, wat weer mooi past bij een modern interieur. Bovendien geniet je nog steeds van dezelfde voordelen als bij een vrijstaande koffiemachine: verse bonen, een hoge pompdruk en handige instelopties.

De inbouw koffieapparaten van ATAG bieden je de ultieme koffie ervaring. Naast het feit dat je hiermee eenvoudig een koffiedrankje van de hoogste kwaliteit kan maken, kan een inbouw koffiemachine je ook een soort van barista ervaring geven. Daarnaast kan de koffiemachine ook meerdere behoeftes verzadigen, waaronder koffiedrankjes gebaseerd op melk met een geweldige schuimlaag.

MAGNA-koffiemachine

Voor velen is een inbouw koffiemachine de ultieme luxe, onderdeel van hun droomkeuken. De nieuwe MAGNA-koffiemachine van ATAG is een prachtige aanvulling op de MAGNA-ovens en lades.
Een inbouw koffiemachine van ATAG heeft alles wat je van een apparaat uit de MAGNA-lijn mag verwachten. Hoogwaardig materiaalgebruik, perfecte afwerking en een mooie detaillering. De bediening geschiedt met een TFT  touchscreen. Hierbij is dezelfde vormgeving en hetzelfde kleurgebruik toegepast als bij de ovens. Het menu begeleidt je naar jouw persoonlijke keuze voor jouw favoriete kopje koffie. De koffiebeleving is op een nieuw niveau gezet door de veelheid aan keuzes, van latte macchiato tot espresso. Er zijn vele individuele instellingen en de favoriete keuzes zijn gemakkelijk op te slaan, per gekozen profiel, dat per lid van het huishouden of gast is in te stellen. Erg handig is de eenvoudig uitneembare melkthermoskan van RVS. De melk blijft hierin langer koel en goed buiten de koelkast door de isolerende werking van de melkthermoskan.

MAGNA-koffiemachine
Matrix- en Grafietlijn inbouw koffiemachines

Matrix- en Grafietlijn koffiemachines

Deze inbouw koffiemachines zijn een prachtige aanvulling op de ATAG-lijn van Matrix en Grafiet-ovens en lades.

Elke dag weer de smaaksensatie van versgemalen koffie. Met een inbouw koffiemachine van ATAG zet je keer op keer een fantastisch kopje koffie. Alle soorten koffie kun je met de inbouwkoffiemachine moeiteloos maken. Je kunt de intensiteit per kop naar eigen smaak perfectioneren of zelfs over de hele lijn de maalgraad van de koffiemolen regelen. ’s Avonds alleen een kopje decafé zetten, is geen opgave dankzij het aparte reservoir voor gemalen koffie. Daarnaast beschikt het apparaat over een unieke automatische cappuccino-functie, waarbij de melk automatisch wordt opgeschuimd in de bijgeleverde melkkan. De opgeschuimde melk wordt vervolgens – ook automatisch – naar het kopje geleid. De kan is eenvoudig te reinigen en kan zonder probleem, met melk, in de koelkast worden bewaard.

Productgroepen ATAG keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van ATAG is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over de ATAG inbouw koffiemachine meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: