Header keuken 1400035
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400014

Moderne keuken met landelijke accenten

Een moderne keuken met landelijke accenten zoals in de kleur Snow gelakte kaderdeurtjes en een schouw. De inductie kookplaat, zwart stalen constructie om de houten wandschappen en de strakke schouw creëren een moderne look. Het werkblad is van graniet en omdat geen enkele granietsoort hetzelfde is, is ieder blad uniek.

Door wandschappen af te wisselen met dichte keukenkasten en vitrinekastjes in dezelfde houtkleur creëert u een speels effect. Een keuken met ruimte in overvloed waar u werkelijk alle kanten mee uit kan. Genieten kan hier beginnen.

Inclusief keukenapparatuur
Deze zeer ruime landelijke keukenopstelling is uitgerust met de volgende Pelgrim apparatuur: afzuig inbouwunit, inductiekookplaat, vaatwasser, koeler en een combi stoomoven.
Pelgrim keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Vanaf eerste moment goede indruk

Vanaf het eerste moment dat we binnen liepen bij bemmel en kroon was de indruk goed. Het personeel liep ons rustig rondlopen en drong zich niet aan ons op. Uiteindelijk een afspraak gemaakt voor een 3d tekening. Ook op deze afspraak verliep alles naar wens en was niks te gek. Kregen goed advies. Dezelfde avond de keuken aangeschraft...

Familie van Someren

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies