• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400033

Keuken met half in muur ingebouwde hoge kasten

Warm en puur generfd hout levert een prachtig contrast op naast het mat wit stucwerk. In deze keuken komt dat op verschillende manieren aan bod. Het dikke witte composiet werkblad met de zwarte brede gas-op glas kookplaat is de finishing touch. Boven deze stijlvolle kookplaat vind u de Box-design wandschouw afzuigkap.

De half in de muur ingebouwde hoge kasten hebben dezelfde Sherwood Manhattan houtlook fronten met een voelbare en zichtbare houtstructuur. Deze kastenwand is voorzien van een hypermoderne combi-magnetron, oven en koelkast van ATAG.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne warme houten keuken is uitgerust met de volgende ATAG inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, wandschouw afzuigkap, combi-magnetron en een oven.

ATAG keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Keukenspecialist

Ik had nog nooit van B&K gehoord maar kreeg een tip van een buurman. We waren reeds bij andere keukenzaken gaan orienteren. Wij zijn daar gaan kijken en wat ons direct opviel was het specialisme wat ze daar uitstralen. Omdat er zoveel keus is is het belangrijk om gewezen te worden op de diverse voor- en nadelen van de onderdelen van een keuken. Onze verkoper was een specialist die ons geduldig alles uitlegde...

A. Boekhorst

Onze klanten waarderen ons met een9.2
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koop je niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op je wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Je hebt hierbij de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor jou en willen je graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies