Header keuken 1202012
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400102

Witte moderne keuken in hoogglans

Stijlvolle moderne keuken met kastenwand in rechte keukenopstelling uitgevoerd met een composieten werkblad. De afmeting van deze in wit hoogglans uitgevoerde keuken is 335 cm.
Volop werk- en opbergruimte in deze designkeuken. Inclusief Bosch apparatuur om uw kookplezier helemaal compleet te maken.

Inclusief keukenapparatuur voor compleet kookplezier
Deze witte rechte keukenopstelling met kastenwand wordt compleet geleverd inclusief de volgende Bosch keukenapparatuur: kookplaat, vlakscherm, combimagnetron, koffieautomaat, vaatwasser en koelkast.

Onze klanten aan het woord

Uitstekende service

Wij zijn erg blij met de keuken, alles is zeer goed geregeld. Als eerst zijn wij bij Martin geweest, die onze keuken heeft getekend. Alles is in goed overleg gegaan. Wat wij ook heel fijn vonden, was het koken in Bemmel & Kroon, met de aparatuur die je kon aanschaffen in je keuken. Zo had je dus een perfect beeld wat betreft de aanschaf. Bedankt voor alles...

Rogier de Jong

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies