Keuken 1400203 - Nostalgische keukenopstelling met kookeiland
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400203

Nostalgische keuken met kookeiland

Een nostalgische ruime keukenopstelling met kookeiland en veel originele details. De in de kleur magnolia fluweelmat gelakte fronten en de granieten werkbladen versterken de landelijke uitstraling in deze keuken. De klassieke afwerking van de wandkasten en bovenkastjes en de glasdeurtjes met roeden maken het geheel af.

Deze klassieke stijl is doorgetrokken bij de inbouwapparatuur van deze uit losse elementen samengestelde keuken. Hierdoor sluit de in de hoge kasten geplaatste Smeg apparatuur met haar klassieke uitstraling perfect aan bij de rest van deze eiland keuken.

Inclusief keukenapparatuur
Hoewel deze keuken een klassiek landelijke uitstraling heeft beschikt ze over zeer moderne Smeg apparatuur. Dit merk staat o.a. bekend om haar retro modellen, een goede keuze dus voor deze nostalgische keuken.

Smeg apparatuur

Onze klanten aan het woord

Goed geholpen

Wij hebben in december 2019 een keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht. Heel tevreden over de keuze mogelijkheden bij Bemmel en Kroon en de montage was in 1 dag gebeurd. We zijn goed geholpen en er werd goed met ons meegedacht over ideeën en handige oplossingen tijdens het ontwerpen. Ook vonden wij de kookworkshop die we hebben gevolgd bij Bemmel en Kroon heel leuk en leerzaam, zo konden we verschillende apparatuur uitproberen.

Janneke

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies