Keuken 1400236 - Lavazwarte design hoogglans keuken met wit kookeiland en spoeleiland
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400236

Hoogglans keuken in 2 kleuren

Een hoogglans design keuken met een wow-effect in 2 contrasterende kleuren. Hierbij is de wandkast met luxe Miele apparatuur voorzien van in lavazwart gelakte hoogglans fronten en stijlvolle zwarte grepen. Het in wit hoogglans uitgevoerde greeploze schiereiland is daarentegen voorzien van een Tipp- on systeem.

Dit schiereiland met speelse afgeronde kasten heeft een kunststof werkblad. Hierin zijn de spoel- en kookunit naadloos ingebouwd. In deze design keuken gaat het om puur genieten van topdesign en uw eigen kookkunsten!

Inclusief keukenapparatuur
De schitterende hoogglans keuken is voorzien van hoogwaardige Miele apparatuur. Deze inbouwapparatuur kan natuurlijk ook naar wens worden vervangen door apparaten van andere Top-merken. Maak gerust een vrijblijvende afspraak dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot uw ideale keuken. Ons aanbod is enorm!

Miele logo

Onze klanten aan het woord

Tevreden

Wij hebben de keuken in december besteld, en werd afgelopen week in de geplande leverweek geleverd. De verkoper hielp ons goed en dacht ook goed met ons mee. Het was tevens mogelijk om de keuken te verhogen, dit kwam ons wel goed uit omdat wij beide lang zijn. De offerte was duidelijk, en een dag voor de levering ontving ik een sms van Bemmel en Kroon met de verwachte levertijd...

RS

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies