Keuken 1400237 - Bruine landelijke hoekkeuken met Belgisch hardstenen keukenblad
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400237

Hoekkeuken in landelijke sfeer

Karakteristieke elementen van deze ruime hoekkeuken creëren een landelijke sfeer. De kaderdeurtjes, klassieke schouw en het Belgisch hardstenen blad en spoelbak combineren prachtig met de kleur van de keukenfronten. Massief houten in agaatgrijs gelakte fronten, voorzien van robuuste grepen in rvs, versterken het geheel. Liever een andere kleur? Geen probleem! Bij Bemmel & Kroon zijn de mogelijkheden eindeloos.

Inclusief keukenapparatuur
De schitterende landelijke keukenopstelling is voorzien van veelzijdige Pelgrim apparatuur. Doordat de Quooker kokendwaterkraan is voorzien van een messing patina finisch wordt deze in de loop van de tijd steeds mooier. Uiteraard kan de inbouwapparatuur ook naar wens worden vervangen door apparaten van andere A-merken. Ons aanbod is enorm!

Pelgrim logo

Onze klanten aan het woord

Gouden kroon

Een hele goede voorlichting gehad van de verkoper en keurig netjes geleverd een prima keuken met apparatuur goed verzorgd Bemmel en kroon verdiend een gouden kroon.

Daan Tuitel

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies