Keuken 1400249 - Modern keuken met industriële invloeden
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400249

Keuken met kunststof en houtfineer fronten

Het ontwerp van deze rechte keuken bestaat uit een mooie mix van kleuren. In gefineerd hout uitgevoerde hoge kasten en bovenkastjes maken het kleuren pallet warm. Het witte keukenblok met matte kunststof fronten geeft juist weer een frisse tegenhanger. De stoere zwarte metalen grepen op de laden van het rechte deel en de deuren van de hoge kasten sluiten perfect aan op het in zwart uitgevoerde granieten werkblad.

Met dit tijdloze ontwerp en mooi materiaal gebruik blijft deze keuken door de jaren heen een echte blikvanger. Door het gebruik hoge kastdeuren en een in graniet uitgevoerd werkblad krijgt het geheel een luxe uitstraling waar je veel tijd in door wilt brengen.

Inclusief keukenapparatuur
Deze stijlvolle rechte keukenopstelling is uitgerust met moderne Whirlpool apparatuur. Uiteraard is elke keuken maatwerk en kan alle keuken- en inbouwapparatuur naar wens worden aangepast.

Whirlpool logo

Onze klanten aan het woord

Hartelijke dank

Mede dank zij de goede raad en het meedenken van adviseur Per Vosters is mijn keuken prachtig geworden. Bovendien is de keuken perfect geinstalleerd door Age Boersma. Beide heren hartelijk dank. Dit bedrijf is een absolute aanrader.

K. Blom-van Biljouw

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies