Keuken 1400250 - Moderne rechte keuken met zwarte glazen vitrinekastjes
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400250

Compacte rechte keuken

Deze compacte rechte keuken is voorzien van hangkasten met in zwart uitgevoerde glazen fronten. Deze glanzende zwarte fronten sluiten mooi aan bij de in het donkere werkblad ingebouwde inductiekookplaat en zwarte grepen op de onderkastjes.

Door het compacte formaat van de keuken is deze opstelling zeer geschikt voor plaatsen in kleinere ruimtes. Geniet van deze perfect afgewerkte tijdloze keuken met donkere accenten en stijlvol verlichte glaskasten.

Inclusief keukenapparatuur
Deze keuken wordt geleverd inclusief keukenapparatuur. Uiteraard kan alle keukenapparatuur volledig worden afgestemd op uw wensen en kookgedrag.

Onze klanten aan het woord

Fantastische keuken

Zeer rustig en goed geholpen. Met als resultaat een fantastische keuken waar we jaren plezier aan gaan beleven. Het is onze tweede Bemmel en Kroon keuken. Wat ons betreft een aanrader!

Ingrid

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies