Bemmel & Kroon keuken 400252
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400252

Parallel opstelling met contrasterende fronten

Deze stijlvolle parallel opstelling is door gebruik van meerdere kleuren en materialen een echte eyecatcher. Het in composietsteen uitgevoerde werkblad maakt het geheel hierbij helemaal af en geeft de keuken een bijzondere en luxe uitstraling. Een in wit uitgevoerd greeploos recht keukendeel is uitgevoerd met een mat gelakt vlak front. Aan de overzijde hiervan bevindt zich een eveneens mat gelakte ruime kastenwand. Deze heeft een trendy horizontale lamellen look en is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur van het merk AEG.

In combinatie met het gebruik van wandpanelen wordt uw keukenruimte met deze opstelling optimaal benut. Kortom, een unieke blikvanger en voorzien van alle gemakken.

Inclusief keukenapparatuur
Deze trendy keukenopstelling is voorzien van AEG apparatuur en diverse slimme kastsystemen, Zo wordt alle ruimte maximaal benut. Uiteraard is deze parallel opstelling en elke andere gewenste opstelling te leveren. Ook de inbouwapparatuur kan geheel naar uw wensen en kookgedrag worden aangepast in het merk van uw voorkeur.

AEG logo

Onze klanten aan het woord

Duidelijke afspraken

Uitstekende deskundige verkoper (Jochem) die ons goede adviezen gaf. Fijn dat je op de site kunt inloggen en de status van je keuken kunt controleren en alle documenten in kunt zien. Duidelijke afspraken die allemaal nagekomen zijn. Keuken is professioneel geplaatst en later nog een keer extra gesteld. Fijn advies en prima afhandeling. We zijn erg blij met het resultaat!

Oosterveld

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies