Keuken met gelakt massief houten landelijk front - Bemmel & Kroon keukens
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400256

Keuken met gelakt massief houten landelijk front

Een rechte keuken met een uitgesproken en zeer eigentijdse uitstraling. De betoverende Oosterse uitstraling dankt deze keuken vooral aan de tegels op de achterwand. Bovenkasten van glas in combinatie met de kaderdeuren voorzien van rvs grepen, geven de keuken een moderne, landelijke uitstraling. Het composiet aanrechtblad bied ruimte aan een Etna inductie kookplaat, RVS spoelbak  en schitterende chromen Lanesto keukenkraan.

Inclusief keukenapparatuur
In deze keuken wil elke kookliefhebber, door de luxe in RVS uitgevoerde hoogwaardige inbouw apparatuur, wel kokkerellen. De wand afzuigkap van het merk ETNA  zorgt er hierbij voor dat kooklucht direct wordt afgevoerd zodat de keuken lekker fris blijft ruiken. Deze rechte keuken kan in elke opstelling worden geleverd waarbij de apparatuur naar wens kan worden aangepast.

ETNA logo Samsung logo

Onze klanten aan het woord

Een goede zaak

Goede service, professionele installatie en goede nazorg! Bemmel en Kroon is zeker een goede zaak om je nieuwe keuken te kopen! Alles is goed en vakkundig geïnstalleerd.

Jeffrey

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies