Rechte keuken met hoge kast en verlicht niselement.
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400281

Design keuken met verlichte nisregalen

Een next125 keuken die kleur en contrast combineert. Met een mat anti finger print gelakt front in de kleuren kobalt groen en kristal wit, creëert deze keuken een frisse en levendige sfeer. De keukendeuren zijn greeploos uitgevoerd, wat zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling. Het keramiek werkblad heeft een schitterende glans, die deze keuken een luxe uitstraling geeft. Omdat keramiek hitte-, vlek- én krasbestendig is kunt u er iedere dag zorgeloos aan werken.

Wat deze design keuken bijzonder en extra functioneel maakt is de verlichte dimbare achterwand. Deze is namelijk voorzien van legplanken, die u kunt uitvoeren met verschillende organisatie elementen, zoals kruidenrekjes, messenhouders of wijnrekken. Zo kunt u de keuken helemaal naar uw eigen smaak inrichten en personaliseren.

Inclusief keukenapparatuur
De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur van Miele en Bora. De kookplaat van Bora heeft een geïntegreerde afzuiging, die de kookdampen direct opvangt en filtert. Zo blijft de lucht in de keuken fris en schoon. Samen met de Miele apparatuur (oven, magnetron, koelkast en vaatwasser) bent u in deze keuken van alle gemakken voorzien.

Onze klanten aan het woord

Een super fijne ervaring

Wij hebben een super fijne ervaring met Bemmel en Kroon Zoeterwoude. We zijn goed geholpen en er werd ook goed meegedacht. We zijn ook heel blij met het resultaat

Priscilla

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies