• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
Vorige
Exclusieve keukens van Next125

Exclusieve keukens van Next125

De exclusieve keukens van next125 fascineren zowel in vormgeving als in techniek. Een keuken van next125 roept enthousiasme op maakt het gebruik van de keuken tot een emotionele beleving. Moderne mogelijkheden, hoogstaande technische ontwikkelingen, luxe materialen en verborgen waarden zorgen er voor dat uw keuken zijn tijd ruim vooruit is. In onze Showrooms in Den Haag, Zoeterwoude en Cruquius staat een groot aantal exclusieve next125 keukens opgesteld. En dat voor een verrassend aangename prijs.

Ons exclusieve keukenaanbod

Exclusief bij Bemmel & Kroon

Keukenspecialist Bemmel & Kroon keukens is gespecialiseerd in betaalbare bijzondere keukens. Van ultramoderne design keukens met aanrechtbladen van gehard glas, rvs of keramiek tot ambachtelijke landelijk keukens met massief houten fronten. Bemmel & Kroon ontwerpt voor u een prachtige exclusief keukendesign op maat.

Luxe keuken greeploos design.

Kenmerken exclusief keukendesign

Bij exclusieve keukens van next125 komen bijzonder keukendesign en een hoogwaardige kwaliteit samen. Daar horen niet alleen een opvallend uiterlijk en buitengewone materialen bij, maar ook ambachtelijke afwerking. Een exclusieve keuken van next125 is ruim opgezet en komt met veel extra opties. Een kookeiland, apothekerskast, in kookplaat geïntegreerde afzuiging of een design afzuigkap ziet u in een exclusieve keukenopstelling dan ook regelmatig terug.

Deze bijzondere keukens voldoen aan de laatste ontwikkelingen en trends op keukengebied. Het inbouwen van LED-verlichting in uw keuken is één van de nieuwste trends. Dit is de reden dat dit type keukens vaak wordt vergeleken met een design keuken. Keukens van next125 worden gemaakt van duurzame materialen. Hierbij kunt u denken aan natuursteen, glas, keramiek, massief hout en RVS. Vanwege deze exclusiviteit in materiaalkeuze en keukenontwerp zijn next125 keukens over het algemeen wat duurder in aanschaf.

Kostbare hoogwaardige materialen.Hoogwaardige materiaalkeuze.
In kookplaat geïntegreerde afzuiging.In kookplaat geïntegreerde afzuiging.
Prachtige lade inrichting.Prachtige lade inrichting.
Kruiden onder LED verlichting aan wandpaneel.Kruiden onder LED verlichting.

Luxe keukenopstellingen

Een luxe keuken komt het best tot zijn recht in een grote keukenruimte. Dit biedt meer mogelijkheden voor ruime en exclusieve keukenopstellingen. Een keukeneiland dat wordt ingericht als kookeiland is hier een van de meest gekozen opstellingen. Een andere populaire optie die bij een luxe keuken regelmatig wordt toegepast is het combineren van een kookeiland met een zitgedeelte. De keuken wordt hierdoor geïntegreerd met de eet- of woonkamer. Een dergelijke keukenopstelling maakt van uw luxe keuken een centrale plek in het huis om samen met familie en vrienden te koken of wat te drinken.

Luxe keuken met kookeiland

Luxe keuken met kookeiland.

Een luxe keuken met kookeiland is voor de echte keukenliefhebbers de fijnste keukenopstelling. Met een luxe keuken met eiland creëert u meer dan alleen een keuken. Een kookeiland is, naast een handige plek om te koken, ook een gezellige plek waar u heerlijk kunt ontbijten, met vrienden kunt dineren of om te borrelen. Een luxueus uitgevoerd kookeiland is verkrijgbaar in alle denkbare stijlen. Kortom, met een kookeiland kunt u alle kanten op. Wilt u meer weten over eiland keukens of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer.

Keuken met eiland en zitgedeelte

Luxe keuken met kookeiland en zitgedeelte.

Luxe keukens met een kookeiland staat garant voor sfeer en gezelligheid. Door een bar aan het eiland te bouwen of stoelen aan het kookeiland te schuiven, voegt u eenvoudig een gezellig zitgedeelte toe. Dankzij dit zitgedeelte blijft u tijdens het koken gezellig in contact met gasten of gezinsleden. Of wat dacht u van een snel ontbijt in de ochtend? Een luxe keuken met bar is een plek om te koken, eten, werken én genieten. Kortom, een aan uw eiland bevestigd zitgedeelte is ideaal om ’s ochtends eenvoudig te ontbijten of ’s avonds met vrienden te borrelen.

Luxueuze keukens en bijzondere apparatuur onder één dak

Luxueuze keukens zijn natuurlijk pas echt exclusieve keukens als ze zijn voorzien van hoogwaardige luxe keukenapparatuur en accessoires. Van luxe kranen tot een stoomoven en  een inbouw wijnkast. De luxe keukenapparatuur van Bemmel & Kroon oogt niet alleen chic, maar draagt ook bij het kookgemak van de gebruiker. Denk bijvoorbeeld aan de innovatie Quooker. De kraan produceert direct kokend water, waardoor u niet meer eindeloos hoeft te wachten. Maar ook de (stoom)ovens en fornuizen dragen bij aan het kookgemak. Of u er beter door gaat koken, kunnen we niet beloven. Maar de luxe keukenapparatuur draagt zeker bij en het oog wil uiteraard  ook wat.

Bij Bemmel & Kroon zijn we van mening dat u deze inbouwapparatuur net als de keuken moet kunnen zien, voelen, en zelf moet kunnen gebruiken. Naast een enorme hoeveelheid compleet uitgevoerde luxe keukenopstellingen van next125 vindt u bij ons daarom ook de grootste collectie aangesloten bijzondere keuken- en inbouwapparaten. Daarin zijn wij in Nederland uniek. Alles wat u nodig heeft om uw droomkeuken samen te stellen onder één dak. Onze keukenadviseurs zijn u graag van dienst om uw nieuwe keuken tot in perfecte met u samen te stellen.

Maak een afspraak

Keukens in onze showroom in Zoeterwoude.Keukens in onze showroom in Zoeterwoude.
Hoogwaardige keukenapparatuur in onze showroom.Hoogwaardige keukenapparatuur in onze showroom.

Keukenadvies op maat

Exclusieve keukens zijn er in vele soorten, maten en prijsklassen. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen zij ervoor dat uw nieuwe keuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl, leefsituatie en budget. U heeft hierbij eindeloos veel keuze uit prachtige kleuren, exclusieve materialen en hoogwaardige apparatuur. Mogen we u meer vertellen over exclusieve keukens of ben u benieuwd hoe we uw nieuwe, exclusieve keuken vorm gaan geven? Dan horen wij dat graag. Wilt u direct uw keukenplannen bespreken, dan kunt u uiteraard een afspraak maken. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Keukeninspiratie opdoen?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, en wilt u alvast inspiratie opdoen? Kijk dan naar de mogelijkheden bij het samenstellen van een luxe keuken via onze informatie pagina “Keukens”. Hier vindt u informatie over de verschillende keukenstijlen en opstellingen, maar ook informatie over het kiezen van de juiste keukenapparatuur. Uw nieuwe keuken moet er tenslotte niet alleen mooi uitzien, maar moet ook functioneel zijn. Lees vooral ook onze aankoop tips die u verder helpen bij het kopen van een keuken in rechte opstelling.

Door de oneindige combinatiemogelijkheden met keukenfronten, kastruimte en lades, keukenbladen en grepen en knopjes kunnen we uw luxe droomkeuken  samen ontwerpen. De keuken wordt hierbij volledig afgestemd op de beschikbare ruimte en uw persoonlijke smaak en kookgedrag.

Voorbeelden exclusieve keukens

Grote luxe keuken met marmeren keukeneiland.
Luxe keuken met eiland.
Design Red Dot Award winnen kooktafel.
Luxe keuken met bar.
Antraciet met hout uitgevoerde keuken
Exclusieve ruime woonkeuken.
Bijzonder keukenontwerp met kookeiland
Exclusieve design kooktafel
Keuken met kramiek fronten in betonlook
Exclusieve keuken met in grafiet uitgevoerde fronten
Luxe keuken met kookeiland
Luxe keuken met hoogwaardige keukenapparatuur
Luxe hoogglans keuken van next125
Exclusieve donkerblauwe keuken op maat
Luxueuze woonkeuken
Den Haag
Neckar 24Industrieterrein Forepark
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269Rijneke Boulevard
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Cruquius
Cruquiusplein 50Cruquiusplaza
Vrijdag koopavond
Routebeschrijving
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op:
iDealBancontactCreditcardCreditcardPinnen bij afleveringVooruitbetalen per bankThuiswinkel WaarborgCBW Erkend