logo next125 keukensExclusieve keukens van Next125

De exclusieve keukens van next125 fascineren zowel in vormgeving als in techniek. Een keuken van next125 roept enthousiasme op maakt het gebruik van de keuken tot een emotionele beleving. Moderne mogelijkheden, hoogstaande technische ontwikkelingen, en verborgen waarden zorgen er voor dat uw keuken zijn tijd ruim vooruit is. In onze Showrooms in Den Haag, Zoeterwoude en Cruquius staat een groot aantal next125 keukens opgesteld. En dat voor een verrassend aangename prijs.

  • 1
  • 2

Resultaat 1-10 van 13

  • 1
  • 2

Resultaat 1-10 van 13

Exclusief keukendesign op maat

Het exclusieve Duitse keukenmerk next125 staat bekend om haar hoge kwaliteit en luxe uitstraling. De vele varianten voor indelingen in de next125 keuken onderstrepen de voordelen om deze keukens volledig naar uw wensen te laten ontwerpen. Voor deze keukens is een veelvoud aan technische innovaties ontwikkeld, die zich dankzij hun kenmerkende vormgeving harmonisch in elke keukenplanning laten verwerken. Moderne lichttechniek is daarin net zo belangrijk als perfecte scharnieren.

Toon de complete keukencollectie van next125

Bezoek onze showroom

Voor exclusieve keukens bent u Bemmel & Kroon Keukens aan het juiste adres. In onze showrooms heeft u een ruime keuze aan exclusieve keukens. Onze keukenspecialisten adviseren u graag. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken. In onze showroom kunt u uw eigen keuken geheel naar wens samenstellen. Ontdek de wereld van exclusief keukendesign in onze next125 premium brand store.