Houten hoekkeuken

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1202039

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Houten hoekkeuken met granieten werkblad

Ruim opgezette houten hoekkeuken voorzien van karakteristiek hout fineer fronten voor een warme en eigentijdse uitstraling. Dit houten front is perfect toepasbaar in zowel een moderne als klassiek ingerichte woning en is leverbaar in meerdere hout en gelakte kleuren. De hoekkeuken is uitgevoerd met granieten werkblad. Afmetingen 330 x 315 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze landelijke keuken in hoekopstelling is uitgevoerd met de volgende ATAG keukenapparatuur: kookplaat, inbouw afzuigkap, oven, koeler en vaatwasser. Koken in een keuken als deze wordt zonder twijfel een koud kunstje.

Meer houten keukens

Is deze in hout fineer uitgevoerde stoere hoekkeuken niet de houten keuken die u zoekt maar gaat uw voorkeur wel uit naar houten keukens? Geen enkel probleem, de opstelling en het ontwerp van elke keuken uit onze keukenshowroom is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen