Houten keuken in ruime sfeervolle hoekopstelling

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1202018

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Hoekkeuken met houtmotief keukenfront

Sfeervolle houten hoekkeuken voorzien van kaderfront in houtmotief en een granieten werkblad. Deze keuken in ruime hoekopstelling straalt sfeer en warmte uit! Dat is pas genieten, bij thuiskomst na een drukke werkdag. De afmetingen van deze hoekkeuken is 305 x 275 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze ruime hoekkeuken met kaderfronten in houtmotief is uitgevoerd met de volgende Bauknecht keukenapparatuur: kookplaat, vlakscherm, combimagnetron, koel/vriescombinatie en vaatwasser.

Een massief houten keuken op maat laten ontwerpen?

Is deze hoekkeuken met fronten in houtmotief niet het keukenontwerp dat u zoekt, maar gaat uw voorkeur uit naar een keuken met massief houten fronten? Geen enkel probleem, de opstelling en het ontwerp van elke keuken uit onze keukenshowrooms is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen