Kookeiland met tafel

Inclusief 7 keukenapparaten

Kenmerk: 1400040

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Modern kookeiland met tafel

Deze moderne keuken met warme, stoere uitstraling heeft een eilandopstelling. De combinatie tussen houtlook met verticale nerven en de brede, minimalistische zwarte grepen geeft hem een moderne touch. Het kook- en spoeleiland heeft een luxe licht kunststof werkblad dat overgaat in een dik werkblad in een mooie contrasterende kleur dat als eettafel kan worden gebruikt.

Door de ruim opgezette kastenwand bent u verzekerd van voldoende opbergruimte. In de kastenwand bevinden zich tevens een combi-magnetron, oven en warmhoudlade van Siemens. De kunststof fronten met houtprint zijn uitgevoerd in de kleur Sherwood Black en park.

Inclusief keukenapparatuur
Deze luxe eiland keuken is uitgerust met de volgende Siemens apparatuur: eiland afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasser, combi-magnetron, oven, warmhoudlade en een koelkast die 178 cm hoog is.
Siemens keukenapparatuur

Een kookeiland keuken laten ontwerpen?

Is dit moderne kookeiland met tafel en kastenwand niet uw droomkeuken? Ontwerp uw kookeiland keuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>15</strong> kleuren 15 kleuren
  • <strong>34</strong> handgrepen 34 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen