Header keuken 1400040
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400009

Modern kookeiland met tafel

Deze moderne keuken met warme, stoere uitstraling heeft een eilandopstelling. De combinatie tussen houtlook met verticale nerven en de brede, minimalistische zwarte grepen geeft hem een moderne touch. Het kook- en spoeleiland heeft een luxe licht kunststof werkblad dat overgaat in een dik werkblad in een mooie contrasterende kleur dat als eettafel kan worden gebruikt.

Door de ruim opgezette kastenwand bent u verzekerd van voldoende opbergruimte. In de kastenwand bevinden zich tevens een combi-magnetron, oven en warmhoudlade van Siemens. De kunststof fronten met houtprint zijn uitgevoerd in de kleur Sherwood Black en park.

Inclusief keukenapparatuur
Deze luxe eiland keuken is uitgerust met de volgende Siemens apparatuur: eiland afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasser, combi-magnetron, oven, warmhoudlade en een koelkast die 178 cm hoog is.
Siemens keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Een goede zaak

Goede service, professionele installatie en goede nazorg! Bemmel en Kroon is zeker een goede zaak om je nieuwe keuken te kopen! Alles is goed en vakkundig geïnstalleerd.

Jeffrey

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies