Stoere witte hoekkeuken

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1400047

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Stoere witte hoekkeuken met kastenwand

Op zoek naar een lichte keuken met een sfeervolle uitstraling? Dit strakke model met witte deuren, heeft een donker composiet werkblad en zwarte RVS grepen, wat voor een mooie balans zorgt. De hoekkeuken is ruim en oogt open, de houtlook kastenwand geeft de keuken een warmere uitstraling. Bergruimte is er, dankzij deze kastenwand in combinatie met de brede laden, meer dan genoeg. Deze extra opbergruimte is erg handig wanneer je een groot gezin hebt.

Een moderne keuken met landelijke accenten zoals verticale rillen fronten op alle deuren en de schouw waarin de afzuigkap netjes is weggewerkt. Boven het spoelgedeelte heeft u een schap voor accessoires en servies. In dit schap, dat net als de kastenwand is uitgevoerd met houtprint in de kleur City Nature Oak, is tevens de sfeervolle verlichting weggewerkt.

Inclusief keukenapparatuur
Deze stoere keuken met kastenwand is uitgerust met de volgende Pelgrim apparatuur: afzuigkap, gaskookplaat, vaatwasser, combi-magnetron en een 178 cm hoge koelkast.

Pelgrim keukenapparatuur

Een hoekkeuken laten ontwerpen?

Is deze hoekkeuken met een in City Nature Oak uitgevoerde kastenwand niet de keuken die u zoekt? Ontwerp uw droomkeuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. Met de laatste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>19</strong> kleuren 19 kleuren
  • <strong>22</strong> handgrepen 22 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen