Keuken met design kooktafel

Inclusief Neff keukenapparatuur

Kenmerk: 1300002

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Design keuken met kooktafel

Deze next125 design keuken is voorzien van een Red Dot Award winnende kooktafel en wandhangende keukenkasten. De bekroonde kooktafel van next125 is het vrijstaande ”statement” midden in de keuken. Zijn licht schuin gestelde poten maken hem tot een puristische blikvanger en elegante werktafel. De vlak ingebouwde kookplaat zorgt ervoor dat het lijnenspel optimaal tot zijn recht komt.

Satijnlak van next125: het principe van keuze gevangen in fascinerende kleuren. De de NX 500 biedt een overweldigende bandbreedte van maar liefst 28 kleuren – variërend van felle accenten tot bedekt chique – prikkelen de combinatie en bieden ruimte voor een persoonlijke interpretatie van de keuken. De keuken

Deze next125 keuken is alleen te bezichtigen in onze showroom in Zoeterwoude.
Ontdek de wereld van exclusief keukendesign in onze next125 premium brand store.

Inclusief keukenapparatuur
Deze design keuken met kooktafel en in lavazwart satijn uitgevoerde fronten is uitgerust met hoogwaardige Neff keukenapparatuur.

Zelf een design keuken ontwerpen?

Heeft deze design keuken met kooktafel van next125 niet de opstelling die past binnen de voor u beschikbare keukenruimte? Ontwerp uw nieuwe droomkeuken dan op maat samen met één van onze keukendesigner. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag bij het samenstellen van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>28</strong> kleuren 28 kleuren
  • <strong>38</strong> handgrepen 38 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen