Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

logo next125 keukens

next125 keukens – internationaal keuken design

De exclusieve design keukens van next125 fascineren zowel in vormgeving als in techniek. Een keuken van next125 roept enthousiasme op maakt het gebruik van de keuken tot een emotionele beleving. Moderne mogelijkheden, hoogstaande technische ontwikkelingen, en verborgen waarden zorgen er in de next125 keuken voor dat uw keuken zijn tijd ruim vooruit is.

De next125 keukencollectie

Het premium keukenmerk ‘next125’ is zeer populair onder liefhebbers van een strak design. Met een next125 keuken haalt u een moderne keuken in huis die is voorzien van alle gemakken en zijn tijd ver vooruit loopt. Omdat wij een officiële dealer van alle next125 producten zijn en wij keukenapparatuur voor de laagste prijs kunnen inkopen bent u bij ons aan het beste adres voor de laagste next keuken prijzen. U profiteert hierdoor van alle voordelen die het merk te bieden heeft, terwijl uw budget niet extra wordt belast. De uitvoering van elke next125 keuken is volledig naar uw wensen aan te passen.

Next125 keuken - NX 500 Safraangeel satijn

NX500 Safraangeel

Het keukenblok in NX500 Safraangeel satijn met de elegante horizontale bar laat gasten deelnemen aan het koken. Hierdoor wordt de voorpret van het koken al samen beleefd. Iets wat ondersteund wordt door een open kast die de ruimte verdeelt, maar toch betoverende doorkijkjes toestaat. De techniek gaat schuil in de hoge kast en ook de afzuigkap is onzichtbaar.

NX 500 L335 Jaguargroen satijn

NX500 Jaguargroen

De NX 500 Jaguargroen satijn is een moderne, greeploze keuken met een minimalistische uitstraling. Deze keuken heeft wandhangende onderkastjes en een in satijnlak uitgevoerde jaguargroene kastenwand met keukenapparatuur. Deze fascinerende keuken is leverbaar in meerdere kleuren – variërend van felle accenten tot bedekt chique.

Next125 keuken - NX 500 Lavazwart satijn

NX500 Lavazwart

De moderne NX 500 Lavazwart satijn heeft een kookeiland met het uiterlijk van een tafel, met daaronder een donkergrijs kastenblok. De greeploze kastjes in de keukenwand is afgewerkt met satijnlak. Deze fascinerende keuken is leverbaar in maar liefst 28 kleuren – variërend van felle accenten tot bedekt chique.

Next125 keuken - NX 500 Steengrijs satijn

NX500 Steengrijs satijn

Satijnlak, dan denk je meteen aan luchtigheid, aan pasteltinten, aan okerkleuren en aardse tinten uit de Provence, aan de geur van lavendel en een authentiek wild landschap. Voor iedereen die kleuren als sfeerbrengers ziet en die intuïtief waarneemt. Er kan gekozen worden uit veel, perfect op elkaar afgestemde tinten. Een zinnelijk genot – met next125 satijnlakkleuren die op milieuvriendelijke wijze op waterbasis worden geproduceerd.

Next125 keuken - NX 501 Kristalwit hoogglans

NX501 Kristalwit

De NX 501 is een greeploze moderne tijdloze keuken uitgevoerd in kristalwit hoogglans. Deze next125 keuken is naast de kastjes met lakfronten voorzien van een wand- en eilandgedeelte met een houten werkblad. De grote wandbekledingen met contrasterend ingezette hout van oud eiken maken van de keuken een indrukwekkend en uniek object.

Next125 keuken - NX 501 Indigoblauw hoogglans

NX501 Indigoblauw

Deze NX 501 Indigoblauw hoogglans is een in hoogglanslak uitgevoerde eilandkeuken met wandhangend kastensysteem. Het kookeiland is voorzien van een next125 bar van walnoten hout in tafelmodel. De spiegelachtige hoogglans fronten zijn perfect te combineren met massief hout, edel fineer, steen of edelstaal. Een tijdloos elegante keuken.

Next125 keuken - NX 502 Steengrijs mat

NX502 Steengrijs Mat

De kasten en laden van de NX 502 zijn afgewerkt met een steengrijze matlak een zachte zijde-achtige werking die zorgt voor een terughoudende, homogene verschijning. Met glas als werkblad ontstaat een interessante beleving van tegenstellige materialen. Ronde frontwangen – een verwijzing naar de zachte rondingen in de natuur – versterken de zachte, sensuele waarneming.

Next125 keuken - NX 510 Zandgrijs mat

NX510 Zandgrijs Mat

De perfect verwerkte fluwelen matlak van deze in zandgrijs uitgevoerde NX 510 zorgt voor een zijdeachtig look. De keuken is leverbaar in zeven natuurlijke kleuren. Variërend van kristalwit mat en steengrijs mat bieden deze kleuren ruimte aan de individuele creativiteit. Met name de combinatie met glas of hout zorgt voor een interessant contrast tussen de verschillende materialen.

Next125 keuken - NX 605 Eiken natuur gezaagd

NX605 Eiken natuur gezaagd

In deze Duitse design keuken vormen koken en wonen een eenheid. Next125 heeft bij het vormgeven van deze design keuken de schoonheid van de natuur als uitgangspunt genomen. Deze keuken is voorzien van ruwgezaagde, greeploze eiken houten fronten. Het contrast in deze keuken komt van bewust geplaatste, functionele regalen en wandborden in blauwtonen en curry.

Next125 keuken - NX 620 Dennen natuur geborstelt

NX620 Dennen natuur geborsteld

De dennen houten geborstelde fronten laten hun natuurlijke herkomst in elke vezel van de houttekening voelen. Wanneer natuurlijk hout samengaat met matte laktinten in zowel lichte als donkere kleuren ontstaat er een fraaie harmonie en chique contrasten. Deze keuken is leverbaar in vijf verschillende houtkleuren.

Next125 keuken - NX 800 greeploos in de kleur polariswit

NX800 greeploze polariswit

Het is bijna niet te geloven dat de zo sterke en uitermate belastbare solid laminaat-fronten uit meerdere lagen papier bestaan. Voor het front van NX 800 werden meerdere lagen papier in hars gedrenkt en onder hoge druk samengeperst. Het oppervlak dat vervolgens ontstaat, is hygiënisch, levensmiddelenbestendig, stootvast en eenvoudig te reinigen. Voor het sterke next125 laminaat-front gebruiken wij uitsluitend door-en-door gekleurd laminaat.

Next125 keuken NX 800 Solid polariswit

NX800 Solid polariswit

De mooiste vormen zijn gemaakt door de natuur. Omdat deze tijdloos zijn, zich aan specifieke eisen aanpast – maar altijd in samenhang met het geheel. In deze Next125 keuken wordt de regel ‘Less is more’ zeker onderstreept. De keuken is voorzien van greeploze fronten en volledig uitgevoerd in gekleurd kunststof in Solid polariswit.

Next125 keuken NX 870 Fenix mokka bruin

NX 870 Fenix Mokkabruin softmat AFP

De NX 870 keuken van next125 maakt gebruik van het innovatie materiaal Fenix in mokka bruin. Dit materiaal heeft onderhoudsvriendelijke anti-vingerprint-eigenschappen en is hier perfect gecombineerd met een warme houttint in noten natuur.

next125 keuken - NX 870 Fenix onyxzwart

NX 870 Fenix Onyxzwart softmat AFP

De NX 870 keuken van next125 maakt gebruik van het innovatie materiaal Fenix in onyxzwart. Dit materiaal heeft onderhoudsvriendelijke anti-vingerprint-eigenschappen en is hier perfect gecombineerd met een warme houttint in lariks gerookt, geborsteld.

NX 902 G572 Glas mat platina metallic

NX902 Glas mat platina metallic

De NX 902 met mat glazen fronten in de kleur platina metallic is hier perfect gecombineerd met een warme houttint in Eiken knoestig tabak. De keuken heeft een zeer ruim kookeiland met fronten in de kleur platina metallic. Deze fascinerende keuken is leverbaar in meerdere kleuren.

NX 902 mat glas in brons metallic

NX902 mat glas in brons metallic

De matte glazen oppervlakken van de NX 902 in combinatie met de brons metallic afwerking geeft deze keuken een pure, chique uitstraling. Deze keukenopstelling is voorzien van een zeer ruim kookeiland en heeft ruim voldoende kastruimte waarbij de inbouwapparatuur is weggewerkt in de hoge wandkast.

Next125 keuken - NX 902 Glas glans kristalgrijs

NX902 Glas mat kristalgrijs

Het gesatineerde glas van de NX 902 fronten biedt nieuwe vormgevingsmogelijkheden. De zacht glanzende, matte oppervlakken in combinatie met lichte kleuren geven deze keuken een pure, chique uitstraling. Kiest u bij de NX 902 een donkere tint dan oogt deze keuken eerder weelderig en deftig. Een oppervlak van gesatineerde glas geeft uw keuken een geheel eigen karakter dat zich duidelijk onderscheidt van andere keukenfronten.

Next125 keuken - NX 902 Glas mat polariswit

NX902 Glas mat polariswit

Nieuwe mogelijkheden tot vormgeving komen tot uiting met het gesatineerde glas van de NX902 fronten. De zachte elegantie van de matte uitstraling geeft de NX 902 keuken in een witte uitvoering meer exclusiviteit. In een lavazwarte uitvoering geeft deze keuken uit de next125 keukencollectie een meer luxueus aanzien.
Mat glas geeft uw keuken een persoonlijke touch en maakt elke keuken exclusiever.

Next125 keuken - NX 902 Glas mat indigoblauw

NX902 Glas mat indigoblauw

De materialen glas en hout vormen een spannende samenwerking in deze design keuken. De indigoblauwe fronten in combinatie met hoge kasten en wandpanelen in oud-eiken bundelen dit tot een geweldige uitstraling. De aantrekkelijke eilandoplossing met elegante aanzettafel als centraal element onderstrepen het geheel. Apparaten als ook een grote hoeveelheid opbergruimte zijn eenvoudig te verbergen achter de inschuifdeuren van de hoge kasten.

Next125 keuken - NX 902 Glas mat steengrijs

NX902 Glas mat steengrijs

Zwevende kastruimte creëert een ruimtelijk gevoel in uw keuken. De wandhangende NX 902 maakt indruk met fronten uit gesatineerd glas, welke perfect combineren met het natuurlijke materiaal hout van de kooktafel en de inschuifkast. De moderne NX 902 is een heeft een kookeiland met het uiterlijk van een tafel, met daaronder een steengrijs kastenblok. Keukenarchitectuur gekenmerkt door transparantie en openheid.

Next125 keuken - NX 902 Glas mat in polariswit

NX902 Glas mat polariswit

Witte elegantie gecombineerd met mat glas: innovatief, anders, nieuw. Kubistische elementen verbinden zich met open kastruimte tot een keuken, die met haar duidelijke lijnenspel ruimte voor persoonlijkheid creëert. De minimale accenten creëren in unieke keuken een maximaal effect. Dit is typerend voor keukens van next125.

Next125 keuken - NX 950 keramiek marmer grigio imitatie

NX950 Keramiek marmer grigio imitatie

Het royale keukenblok in marmer grigio imitatie is monolithisch en absoluut verheven. Zijn pure formaat bepaalt de ruimte op archaïsche wijze en is een duidelijk statement voor een keuken die een werkplek rondom genieten wordt. De opstelling biedt vele voordelen voor professionele koks: aan de wand hangende cubes en – bijzonder praktisch – de “hangende tuin” voor verse kruiden met daglichtverlichting.

NX 950 C2075 Keramiek beton grijs imitatie

NX950 Keramiek beton grijs imitatie

Designkeuken NX 950 met groot kookeiland en fronten van keramiek met betonlook is prijswinnaar van de internationale reddot design-award. Het vrijstaande kookeiland in keramiek beton grijs imitatie lijkt uit één stuk gehouwen te zijn. Door de lage plint lijkt het eiland bijna te zweven en het strakke voegenbeeld zonder grepen of uitsparingen doet het hart van puristen sneller slaan.

NX 950 C2055 Keramiek grafiet

NX950 Keramiek grafiet

Wat de next125 keuken NX 950 uniek maakt is de combinatie van het zachte, warme dennenhout met de donkere keukenopstelling in keramiek grafiet, dat qua uitstraling erg dichtbij echte natuursteen komt. Daardoor ontstaat er een samenspel van natuurkrachten.

Next125 NX 960 Keramiek marmer nero imitatie

NX 960 Keramiek marmer nero imitatie

De dialoog tussen het donkere front in keramiek in marmer nero imitatie en warm hout zorgt voor een sfeer die doet denken aan een mondaine bar. Het zwevende kastelement met verlichting erachter heeft een fijn gemarmerd oppervlak een bijzonder exclusieve en hoogwaardige uitstraling.

next125 bar - Zwevende bars van massief hout

next125 bar

Een synoniem voor relaxed zijn en moderne natuurlijkheid. Ideaal voor een snel ontbijt of de kleine snack tussendoor, erg populair om lekker toe te kijken hoe je wederhelft iets voorbereidt of kookt en om samen te proeven of de wijn ook wel goed past bij het geplande etentje met vrienden.

next125 cube opbergsystemen

next125 cube

Het principe van orde als toonbeeld van volmaakte esthetiek: next125 cube. Geordend, gesloten, opgeruimd is onze boodschap. Modulair opgebouwde cubes voltooien het esthetische karakter.

next125 - Tafels, stoelen en banken

next125 tafels, banken & stoelen

next125 table&bench omvat een ruim aanbod aan grote tafels met de uitnodigende banken of stoelen. Heerlijk gaan zitten, kletsen en natafelen zolang men wil. Nergens is het gezelliger dan in de keuken. En next125 table & bench slaagt erin om de keuken en het eetgedeelte op geweldige wijze te transformeren tot leefruimte.

next125 Flex Boxen voor opgeruimde kasten en lades

next125 Flex-Boxen

De praktische Flex-Boxen van echt hout zien er mooi uit en zorgen voor opgeruimde kasten. Ze zijn precies afgestemd op de afmetingen van de next125 kasten, extreem veelzijdig en flexibel. Stapelbaar en verschuifbaar bieden zij zelfs aan de kleinste dingen plaats.

Download HIER de next125 keuken brochure van 2016

Catalogus next125 keukens downloaden

Wilt u de keukencollectie van next125 op een later tijdstip nog eens op uw gemak bekijken? Download deze catalogus dan door op de hierboven getoonde afbeelding te klikken. Deze catalogus (11,7 Mb) met daarin de gehele collectie next125 keukens kan in PDF-formaat worden geopend of als papieren versie worden besteld.

Design van next125

Nu modern, morgen nog steeds visionair
Net als de Bauhaus-leer concentreert next125 zich op het essentiële: authentieke materialen en tijdloos design worden gecombineerd tot zowel puristische als functionele keukens. Hierbij stellen zij de mens centraal, die een doordacht design, precieze afwerking en hoogwaardige materialen kan waarderen. Op die manier hebben zij zichzelf 7 designprincipes gesteld, die de next125 keuken een unieke, hoogwaardige uitstraling geven.

Dé doelstelling: een strak gelijnde vormentaal met functionaliteit verenigen.

De next125 kooktafel met zijn schuin geplaatste poten

next125 kooktafel – het vrijstaande statement in de keuken. Zijn schuin geplaatste poten maken van de kooktafel een puristische blikvanger.

De NX 950 met een vrijstaand kookeiland

NX 950 – het vrijstaande kookeiland lijkt uit één stuk te zijn gehouwen. Het charisma van de lage basis gedraagt ​​zich als een schaduwopening.

„Kunst en techniek – een nieuwe eenheid“ luidt de titel van een voordracht van Bauhaus-oprichter Walter Gropius uit het jaar 1923. Hierin beschrijft hij design zonder opsmuk, dat gekenmerkt wordt door heldere zakelijkheid. Dé doelstelling: een strak gelijnde vormentaal met functionaliteit verenigen. Een filosofie die de keukens van next125 door hun ingetogen elegantie en doordachtheid tot in het kleinste detail weerspiegelen: dankzij de rastermaat en de frontindeling ontstaat een optische eenheid – zonder functionele eisen zoals voldoende opbergruimte te verwaarlozen.

next125 aan de wand hangend

next125 aan de wand hangend – biedt ongekende mogelijkheden bij de keukenplanning.

Het nieuwe zwarte next125 cube onderp

next125 cube – Zwart is het nieuwe onderwerp: om te voldoen aan de huidige tijdsgeest, is het neksysteem nu verkrijgbaar in aluminium onyx zwart voor uitvoering in edelstaalkleurig.

Korpushoogte - Onderscheiden werkhoogte van 87,5 cm

Onderscheiden werkhoogte – voor de 87,5 cm korpushoogte heeft next125 de German Design Award 2018 gewonnen. De kubische ontwerptaal zorgt voor meer opslagruimte op hetzelfde moment.

Single line optisch lijnenspel

single line – de optische voorzijde zorgt voor een nog duidelijkere lijn.

Net als de uitgangspunten van Bauhaus concentreert next125 zich op het essentiële. Maar ondanks al het weglaten ligt aan het keukendesign ook altijd de experimenteerlust ten grondslag. Van het nissysteem next125 cube tot aan het laminaatfront met een onderhoudsvriendelijk oppervlak – uniek design leeft van de eenvoud. Hiervoor werd next125 meermaals onderscheiden: onlangs nog met de felbegeerde German Design Award 2018 voor 87,5 cm korpushoogte.

Het Bauhaus-design leidt zowel in de architectuur als in het industriële design tot tijdloosheid. De beste voorbeelden van zowel gereduceerd als functioneel design zijn de vrijstaande kooktafel, de aan de wand hangende keukenelementen, de variabele kasthoogte, de kasten met inschuifdeuren en de bovenkasten met schuifdeuren. Door de strakke randen en ingetogen vormen biedt next125 veel planningvrijheid en ruimte voor meer individualiteit. Individualiteit die door de elegantie, functie en esthetiek echte moderne designklassiekers creëert. Klassiekers die geheel naar eigen behoefte en smaak flexibel tot een persoonlijke eenheid van kunst en techniek kunnen worden samengesteld.

next125 regal met schuifdeur

next125 regal met schuifdeur – duidelijke ontwerptaal tot in de kleinste hoek.

Hoge kast met inschuifbare deuren – zorgt voor een huiselijke en opgeruimde look in een mum van tijd.

Hoge kast met inschuifbare deuren – zorgt voor een huiselijke en opgeruimde look in een mum van tijd.

Functionaliteit bij next125

Uitstekend tot in detail, toonaangevend wat betreft functionaliteit
Voor next125 betekent functioneel, doordacht design dat de mens in elk facet ervan centraal staat. Een flexibele keukenplanning hecht niet alleen veel waarde aan een ergonomische vormgeving, maar ook aan het feit dat in de keuken alle handelingen perfect in elkaar overlopen en zowel kookgerei als levensmiddelen eenvoudig bereikbaar zijn. Hiervoor zorgen ergonomische concepten en een overtuigende organisatie van het keukeninterieur: zo biedt het rastersysteem dat ten grondslag ligt aan alle next125 keukens een perfecte aanpassingsmogelijkheid van de werkhoogte. Hoog ingebouwde apparaten en ruimtebesparende schuifdeuren en binnenuittrekelementen in hoge kasten maken het werk aangenamer.

Keramische oppervlakken zijn niet alleen een blikvanger, maar ook sterk, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

NX 950 – design meets function: keramische oppervlakken zijn niet alleen een blikvanger, maar ook sterk, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

next125 onderkast met schuifdeur – creëert extra opslagruimte aan de achterkant van het kookeiland.

next125 onderkast met schuifdeur – creëert extra opslagruimte aan de achterkant van het kookeiland. De benodigde ruimte voor de openingshoek van een deur is geëlimineerd.

De hoge designeisen worden bij next125 gecombineerd met doeltreffendheid: het zachte sluiten van een kastdeur, het geruisloze inschuiven van een lade of royale opbergruimte ontstaan, wanneer de vorm op basis van de functie ontstaat. Het resultaat is innovatief en praktisch design. Dat overtuigt door zijn eenvoud en demonstreert elegantie door ingetogenheid. Zo garandeert het ‘TIP-ON-mechanisme’ bijvoorbeeld een keukenwereld zonder grepen en greepopeningen. Dat zorgt niet alleen voor esthetische rust, maar helpt de kok ook om de deuren eenvoudig comfortabel te openen – bijvoorbeeld met elleboog, knie of voet.

Hoog geïnstalleerde keukenapparatuur

Hoog geïnstalleerde apparaten – kan verborgen zijn achter elegante schuifdeuren. Dit zorgt voor een opgeruimde, huiselijke uitstraling.

Greeploze keuken dankzij TIP-ON

Greeploze keuken NX 950 dankzij TIP-ON: koelkast en vaatwasser kunnen eventueel zelfs met een knie of elleboog worden geopend.

next125 equipment: hoogwaardige oplossingen voor opbergruimte.

next125 equipment – de uitrusting van next125 biedt een groot aantal hoogwaardige oplossingen voor opbergruimte.

Het next125 cube nissysteem

next125 cube – het nissysteem maakt het werken in de keuken veel gemakkelijker en sneller. Alles is met één handeling binnen handbereik.

Kleur bij next125

Het volledige spectrum: van kristalwit tot onyxzwart
Krachtig robijnrood wordt gecombineerd met ingetogen agaatgrijs: intensieve kleuren ontplooien hun werking vooral door de afwisseling met neutrale tinten. Zo helpen zij om losse delen van de keuken te accentueren of juist meer naar de achtergrond te brengen.

NX 500 – het warme saffraangeel maakt de keuken tot het middelpunt van de ruimte.

NX 500 – innovatieve materialenmix: jaguargroene satijnlak gaat samen met warm oud eiken en stralend wit keramiek in marmerlook.

De omgang met kleur of juist het expres weglaten daarvan, getuigt van de bijzondere esthetiek van de Bauhaus-leer – net zoals het vermogen tot veranderen, openheid en vrijheid. Wie had ooit gedacht dat ook kleurminnende schilders zoals Wassily Kandinsky of zijn collega Paul Klee, mede bepalend waren voor de Bauhaus-stroming? Zo vinden wij bij de keukenfronten van next125 naast nuances als kristalwit en agaatgrijs zeker ook kleurige accenten: felle kleuren als saffraan, kerrie en cognac of donkere tinten als indigoblauw, jaguargroen of robijnrood.

NX 902 - indigoblauwe fronten in combinatie met oud eiken

NX 902 – indigoblauwe fronten in combinatie met hoge kasten en wandpanelen in oud eiken trekken alle blikken naar zich toe.

NX 902 in chique bronskleur

NX 902 – het mat gelakte glas glanst zacht in zijn chique bronskleur en past perfect bij de gulle wandbekleding in travertijn hoogglans imitatie van Systemo.

Kleuren ontplooien hun werking vooral wanneer zij afwisselend te zien zijn met neutrale tinten. Het Bauhaus-principe van reductie kan dus in next125 keukens ook bij het combineren van kleur of als niet-kleur voortbestaan. Het resultaat: eenvoudige elegantie gecombineerd met levendige accenten.

NX 510 – fluweelachtige matte lak in zandgrijs

NX 510 – fluweelachtige matte lak in zandgrijs geeft het oppervlak een zijdeachtig uiterlijk.

NX 500 – steengrijze satijnlak

NX 500 – steengrijze satijnlak geeft de open keuken rust en structuur.

De diversiteit van de gebruikte materialen en beschikbare oppervlakken zorgt voor een breed spectrum aan mogelijkheden: van mat tot hoogglans, puur wit tot natuurtinten, ingetogen grijs tot robijnrood. Van doorgekleurd laminaat en chique lak tot hoogwaardige houtsoorten. Van gesatineerde tot gladde oppervlakken – next125 maakt een bewust geplande designkeuken mogelijk. Glazen fronten overtuigen bovendien met een eigen kleuraspect en brengen metallic-kleuren als brons en platina in het spel. Keramische fronten verschijnen in betongrijs of grafiet.

NX 620 – dennenhout gecombineerd met helder, modern polariswit

NX 620 – de harmonieuze uitstraling van dennenhout gecombineerd met helder, modern polariswit.

NX 950 - keramiek beton grijs imitatie

NX 950 – het authentieke materiaal keramiek in keramiek beton grijs imitatie geeft de keuken een modern tintje.

Het assortiment van next125 is breed en nodigt uit om kleuren doelgericht in te zetten – niet per se op basis van persoonlijke voorkeuren. Met behulp van kleuren en de passende accenten kunnen de sfeer en het effect in de ruimte worden beïnvloed. Zo helpen kleuren bijvoorbeeld om de eigen keuken te laten stralen of een ingetogen uitstraling te geven.

Vorm bij next125

Een flexibele planning dankzij rasters en lijnvoering
Dankzij het kubistische design, de heldere vormgeving en het korpussysteem heeft een next125 keuken een enorme planningsflexibiliteit. De vorm straalt rust en structuur uit en helpt de keuken om zich van werkruimte tot het middelpunt van het huis te ontwikkelen.

NX 950 – de kubistisch gereduceerde vorm zonder grepen en openingen

NX 950 – de kubistisch gereduceerde vorm zonder grepen en openingen doet het hart van puristen sneller slaan.

De korpussystemen van next125 zijn gebaseerd op een rastermaat van 125 mm. Het grote voordeel: een flexibele keukenvormgeving, individueel aan de mensen aangepaste werkhoogtes en de mogelijkheid om precies de goede hoeveelheid opbergruimte te verkrijgen. In samenspel met verschillende plinthoogtes en diverse werkbladdiktes maakt de rastermaat bovendien een uitstekende aanpassing aan ergonomische wensen mogelijk. Verder straalt dit architectonische kenmerk rust en structuur uit.

Daarbij borduurt het moderne designconcept voort op ideeën van de Bauhaus-leer: met zijn strakke lijnen zorgt next125 voor een heldere lijnvoering. Kubistische vormen worden in de keuken in zijn geheel, maar ook in het kleinste detail voortgezet – bijvoorbeeld bij de indeling van de besteklade of de praktische Flex-Boxen die helpen om de opbergruimte perfect te benutten.

Greeploze keuken van next125 met TIP-ON-functie.

Geen greep, geen opening – het voegenbeeld wordt in de gehele keuken rustig voortgezet. De kasten kunnen worden gecombineerd met open de eenvoudige TIP-ON-functie.

Strak vormgegeven organisatiesysteem van next125

next125 Primus equipment – het strak vormgegeven organisatiesysteem zet het kubistische keukenconcept in het interieur voort.

Tegelijkertijd past next125 de Bauhaus-filosofie over wonen en werken in één ruimte toe: de keuken heeft de benauwdheid van zijn eigen ruimte verlaten en is van werkruimte getransformeerd tot communicatief middelpunt van het huis. Het uiterlijk van moderne keukens onderscheidt zich in essentie daarom niet langer van hoogwaardige, puristische woonkamermeubels. Waar houdt bijvoorbeeld de onderkast op en begint het sideboard? Is de open kast nog onderdeel van de keuken of al deel van de bibliotheek? Technische apparaten als de oven verdwijnen achter chique inschuifdeuren. De vrijstaande kooktafel verbindt de keuken met de woonkamer en stelt de gastgever in staat om met zijn gasten te communiceren.

Frontwangen rond en hoekig

Frontwangen rond en hoekig – zorg voor een zachte en sensuele waarneming.

NX 950 keuken met open regalen

NX 950 – de keuken met zijn open regalen gaat strak gelijnd over in het woongedeelte.

NX 902 - vloeiende overgang van de keuken naar het woongedeelte.

NX 902 – het puristische uiterlijk en de hoogwaardige materialen maken een vloeiende overgang van de keuken naar het woongedeelte mogelijk.

NX 800 vlak afsluitende klepgrepen

NX 800 vlak afsluitende klepgrepen – maken een eenvoudige bediening van alle laden en uittrekelementen mogelijk zonder het strakke keukendesign te storen.

Wat is echt belangrijk? Deze hoofdvraag wordt de hoofdgedachte van het moderne wonen en loopt door alle next125 producten: dankzij hun gereduceerde vormen passen zij zo in de woning en de keuken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de kasthoogtes en het ingetogen frontdesign: de kubistisch gereduceerde vorm van het vlak afsluitende werkblad schikt zich puristisch in de ruimte. Zo overtuigen next125 keukens dankzij hun hoogwaardigheid en nodigen door hun pure geometrische vorm uit tot grenzeloos kook- en woonplezier.

next125 keuken innovaties

Geavanceerd en tijdloos
Actuele technische ontwikkelingen, innovatieve oplossingen voor alledaagse problemen en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat next125 keukens lang geavanceerd blijven.

De innovatieve korpushoogte van 87,5 cm, nieuwsoortige oppervlakken en de systeemgedachte die het mogelijk maakt om de keuken naar eigen inzicht te ontwerpen: met next125 ontstaat een leefruimte die vooruitstrevend is en tijdloos blijft.

In de zin van de Bauhaus-filosofie ‘De democratisering van het design’ biedt next125 hierbij hoogwaardig design tegen een aantrekkelijke prijs. Competente en innovatieve productontwikkelingen in de eigen firma evenals een hoog eigen productiepercentage garanderen een waardevol product. Hierbij worden hoogwaardige, nieuwsoortige materialen nauwgezet verwerkt en in zowel tijdloze als innovatieve keukens getransformeerd: diverse, perfecte laksoorten laten hierbij een puristisch uiterlijk ontstaan.

Keramiek werkbladen, fronten en wangen

Keramiek – is een materiaal met hoge dichtheid, ook in laboratoriumtechnologie vanwege zijn weerstand en hardheid wordt graag gebruikt. Het is ideaal voor werkbladen, fronten en wangen. In interactie kunnen zeer gereduceerde, homogene keukens worden ontworpen.

Volkern kunststofoppervlakte FENIX

Volkern kunststofoppervlakte FENIX – dankzij de anti-fingerprint coating is Fenix ​​het innovatieve oppervlaktemateriaal esthetisch en functioneel.

De medewerkers van next125 zijn altijd op zoek naar het optimale en creëren in Beieren perfectie onder het label ‘made in Germany’. De verdienste van hun innovatieve werk: diverse onderscheidingen, waaronder meerdere Red Dot Design Awards. Tot de onderscheiden innovaties behoort bijvoorbeeld de vrijstaande kooktafel. Maar ondanks alle innovaties staat bij next125 ook altijd het milieu centraal. De frisse ideeën die gebruikt worden in huizen en appartementen ontstaan altijd in harmonie met de natuur: alle keukens zijn PEFC-gecertificeerd.

Dankzij zijn innovatieve uiterlijk verbindt de vrijstaande kooktafel de keuken met de woonkamer.

Meerdere keren uitstekend – dankzij zijn innovatieve uiterlijk verbindt de vrijstaande kooktafel de keuken met de woonkamer.

Extra dunne werkbladen

Extra dunne werkbladen – benadruk de heldere en platte keukenarchitectuur die rust en warmte uitstraalt.

Artikelen, oppervlakken en ook de fraaie details – zoals een lavazwart binnenkorpus of het extra smalle werkblad – bieden door de diversiteit van de combinatiemogelijkheden een verbazingwekkende individualiteit. next125 maakt het hierdoor mogelijk om steeds nieuwe inzichten te ontwikkelen en bij het samenstellen van de eigen keuken zelf innovatief te zijn met materiaal, vorm, kleur en elementen.

Flex-Boxen, eiken natuur

Flex-Boxen, eiken natuur – de praktische Flex-Boxen van echt hout zien er mooi uit en zorgen voor opgeruimde kasten.

Flex-boxen in gevormd vlies antraciet gemêleerd

Flex-boxen in gevormd vlies antraciet gemêleerd – verfijnd en elegant: flexibele, wipe-out flex-boxen gemaakt van gegoten nonwoven creëren variabele scheidingsmogelijkheden in laden en uittrekelementen tegelijkertijd aangename aanraak- en geluidsisolatie.

Afzijdig van kortstondige trends ontstaan, geheel passend bij de Bauhaus-filosofie, duurzame klassiekers die overtuigen met tijdloze schoonheid. Ambacht – in serie vervaardigd volgens ambachtelijke principes – techniek en design worden bij next125 op het hoogste niveau verbonden tot een innovatieve keuken.

Keukenapparatuur voor uw next125 keuken

Keukenapparatuur voor uw next125 keuken

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! U betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor de apparatuur in uw next125 keuken dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.
Alle apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddellijk aan de actuele situatie aangepast. Zo bent u altijd op de hoogte van de laagste prijzen.

Kookplaten voor in uw next125 keuken
Koelkasten voor in uw next125 keuken

Promotievideo next125

Niet alleen keukens

De Duitse topklasse keukenfabrikant next125 staat bekend om het design van exclusieve keukens van hoge kwaliteit met een unieke uitstraling. Naast een oogverblindende keukencollectie biedt dit A-merk echter nog meer producten. Deze productlijnen van next125 geven ruimte aan nog meer individuele creativiteit. Alle mogelijkheden tot een zeer persoonlijk ontwerp. Naast de verschillende keukenmodellen die in vele materialen en kleuren leverbaar zijn, is er next125 table&chair, next125 bar en next 125 cube.

Bemmel en Kroon keukens en next125

Bemmel & Kroon keukens heeft een zeer uitgebreid assortiment kwaliteitskeukens en keukenapparaten die bij geselecteerde Nederlandse en Duitse keukenfabrikanten, waaronder next125, worden gemaakt. In onze Showrooms in Den Haag, Zoeterwoude en Cruquius vindt u een grote collectie aan next125 keukens waarbij de next125 bar, next125 table&chair en next125 cubes in de keukenopstelling zijn verwerkt. U kunt de next125 producten hier met eigen ogen zien, alles aanraken en uitproberen, bijvoorbeeld hoe de kasten en keukenlades met TIP-ON openen en sluiten.

Bent u benieuwd naar de vele voordelen en lage keukenprijzen die Bemmel & Kroon u kan bieden? Kom dan eens langs of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: