Landelijke keuken met boeren keukendeurtjes

Inclusief 4 keukenapparaten

Kenmerk: 1202028

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Landelijke rechte keuken met rustiek ontwerp

Een landelijke keuken waarin de nostalgische dorpse charme met hedendaags gebruiksgemak wordt gecombineerd. Deze rechte keukenopstelling in landhuisstijl heeft een speels verdiept kookdeel voor het optimaal benutten van de ruimte. De hier afgebeelde opstelling van dit landelijk keukenontwerp is 340 cm lang.

Inclusief keukenapparatuur
Deze landelijke keuken met boeren paneel deurtjes is uitgevoerd met de volgende Pelgrim keukenapparatuur: kookplaat, inbouw afzuigunit, koeler en vaatwasser. De inbouw afzuigunit is weggewerkt in een rustieke schouw waardoor het idyllische karakter van deze keuken behouden blijft.

Maatwerk landelijke keukens

Is deze rechte keukenopstelling met de plattelands uitstraling van vroeger niet uw droomkeuken, maar gaat uw voorkeur wel uit naar een keuken met een landelijk ontwerp? Kom dan gerust lang in één van onze keukenshowrooms. Elke keuken uit onze showroom is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u aan tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen