Landelijke keuken met hoge kastenwand

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1400018

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Landelijke keuken met hoge kastenwand

Een keuken voor wie van een landelijke sfeer houdt. De landelijke keuken heeft kasten met paneeldeuren in de kleur magnolia en opvallende grepen. De hoge kastenwand is voorzien van eigentijdse inbouwapparatuur en heeft vier brede opbergladen. De open kast met opbergvakken en open ruimte onder de gaskookplaat bieden ruimte om de keuken een persoonlijk tintje te geven.

Het robuuste, donkere composieten werkblad met de bruine achterwand vormen een mooi contrast met de mat gelakte lichte kasten. Dit geeft deze keuken in landhuisstijl haar warme uitstraling. Met diverse laden en kasten is er in deze keuken voldoende opbergcapaciteit voor al uw keukengerei.

Inclusief keukenapparatuur
Deze in landhuisstijl uitgevoerde luxe keuken is uitgerust met de volgende Smeg apparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven, en een combi-magnetron.
Smeg keukenapparatuur

Een keuken in landhuisstijl laten ontwerpen?

Is deze landelijke keuken met hoge kastenwand niet de keukenopstelling die u voor ogen heeft? Ontwerp uw keuken in landhuisstijl dan samen met één van onze keukenontwerpers. Uw droomkeuken wordt dan samen met u voor de beschikbare ruimte op maat ontworpen. De keukenopstelling, werkbladen, kasten en fronten, grepen, achterwanden en of inbouwapparatuur passen we hierbij volledig naar wens aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>23</strong> kleuren 23 kleuren
  • <strong>31</strong> handgrepen 31 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen