Landelijke keuken met kastenwand

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1200346

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Complete landelijke keuken met kastenwand

Zeer ruim opgezette landelijke keuken inclusief kastenwand. Het geheel heeft een landelijke uitstraling gekregen door de combinatie van glas in de hangkasten, cassettemodel front in de kleur Magnolia en granieten werkblad met onderbouw tegeltjes spoelbak. Afmeting kastenwand 130 cm. Afmeting rechte opstelling van het spoel-kookgedeelte 400 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze rijke klassieke keuken met authentieke details is uitgevoerd met de volgende keukenapparatuur van Boretti en Zanussi: vrijstaand 90 cm breed fornuis, inbouw afzuigunit, vaatwasser, koelkast en vriezer.

Een klassieke keuken op maat laten ontwerpen?

Is deze klassieke keuken waarvan de bovenkastjes glasdeuren met roeden hebben niet de keukenopstelling die u zoekt en heeft u specifieke wensen? Ontwerp uw nieuwe keuken in klassieke stijl dan samen met één van de keukenontwerpers van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen