Moderne keuken met greeploos design

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1202022

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne greeploze strakke keuken

Trendy greeploze opstelling met design ombouw voor afzuigunit. De opstelling van deze moderne witte keuken is voorzien van klepkasten een kastenwand en schiereiland. Deze ideale keukenopstelling is volgens de laatste trends vormgegeven en voorzien van veel opbergruimte en de modernste apparatuur op gebruikershoogte.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne keuken met keukenkastjes in greeploos design is uitgevoerd met de volgende keukenapparatuur: Samsung kookplaat, Samsung vaatwasser, Samsung koel/vriescombinatie, Samsung oven en Novy inbouw afzuigunit. Genieten wordt het zeker met deze contemporain design keuken.

Een moderne maatwerk keuken laten ontwerpen?

Is deze hedendaagse keuken met greeploos design niet uw droomkeuken, maar gaat uw voorkeur wel uit naar een modern minimalistisch keukenontwerp? Geen enkel probleem, de opstelling en het ontwerp van elke keuken uit onze keukenshowrooms is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen