Olijfgroene landelijke keuken

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1200352

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Landelijke hoekkeuken in olijfgroen

Landelijke keuken in hoekopstelling met de sfeer van pure nostalgie. Deze klassieke hoekkeuken is uitgevoerd in een zeer sfeervolle combinatie van een Olijfgroen gelakt kaderfront en wit composieten werkblad. De afmetingen van deze landelijke hoekkeuken is 305 x 400 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze olijfgroene boerenkeuken met composieten keukenblad is uitgevoerd met de volgende Siemens keukenapparatuur: oven, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en vlakscherm afzuigkap. In deze rustieke keuken tovert u de moeilijkste recepten in een handomdraai om tot uitnodigende gerechten.

Een boerenkeuken op maat laten ontwerpen?

Is deze olijfgroene landelijke keuken niet de keuken die u zoekt en heeft u specifieke wensen? Ontwerp uw nieuwe keuken in klassieke stijl dan samen met één van de keukenspecialisten van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

 

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen